04/02/1392

لزوم گسترش ورزش های خوابگاهی و همگانی در دانشگاه ها

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه گفت: در دانشگاه ها باید برای گسترش ورزش های خوابگاهی و همگانی بیشتر فعالیت شود.

دکتر یلفانی که در غیاب رئیس دانشگاه به عنوان قائم مقام وی در نشست افتتاحیه اولین گردهمایی معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 ورزش دانشگاه ها شرکت نموده بود، با بیان این مطلب، به موفقیت ها و پیشرفت های ورزشی صورت گرفته در سطح دانشگاه ها و نیز دانشگاه بوعلی سینا، اشاره کرد و از همه مسؤولان و دست اندرکاران فعلی و سابق که در این زمینه مؤثر بوده اند، قدردانی کرد. وی در ابتدای سخنان خود، به معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور، خیرمقدم گفت و اظهار امیدواری کرد این گردهمایی در ارتقاء جایگاه ورزش و تربیت بدنی در دانشگاه ها مؤثر باشد.

گفتنی است در مراسم افتتاحیه این گردهمایی، مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان و مسؤول دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان نیز حضور داشتند.