تعداد بازدید :10191251

04/02/1392

آغاز اولین گردهمایی معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 ورزش دانشگاه ها

این گردهمایی دقایقی قبل با حضور شرکت کنندگان در مزار شهدای گمنام و ادای احترام به این شهیدان گلگون کفن، رسما آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بوعلی سینا، اولین گردهمایی معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 ورزش دانشگاه ها با هدف بررسی وضعیت ورزش دانشگاه های منطقه دو کشور در زمینه ورزشی و انجام برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های مربوطه روز 4شنبه 4 اردیبهشت ماه جاری به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دبیرخانه این منطقه، برگزار می گردد.

گفتنی است دانشگاه های بوعلی سینا، صنعتی همدان، سیدجمال الدین اسدآبادی، ملایر، تبریز، رازی، گیلان، کردستان، زنجان، محقق اردبیلی، ارومیه، بین المللی امام خمینی(ره)، شهید مدنی، مراغه، بناب، هنر اسلامی تبریز، صنعتی سهند، صنعتی ارومیه، صنعتی کرمانشاه و علوم پایه زنجان جزو منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور قرار دارند.

اخبار این گردهمایی در حال ارسال و تکمیل می باشد.