04/02/1392

تیم کشاورزی پیشتاز مسابقات فوتسال اساتید

با شکست تیم دانش در بازی های چهارمین شب مسابقات فوتسال اساتید، تیم کشاورزی در صدر جدول این بازی ها قرار گرفت.

در چهارمین شب مسابقات فوتسال اساتید که 3شنبه شب(3 اردیبهشت ماه جاری) در سالن شهید محبی برگزار شد، بازی تیم های ادبیات با مهندسی با نتیجه 3 بر صفر، به سود تیم ادبیات خاتمه یافت و تیم دانش با یک گل، مغلوب تیم علوم پایه شد. بدین ترتیب در پایان این مسابقات در شب چهارم، تیم های کشاورزی، دانش و علوم پایه، به ترتیب در مکان های اول تا سوم جدول رده بندی این مسابقات قرار دارند.

به گفته آقای مینایی ستا مسؤول انجمن فوتسال اساتید و کارکنان دانشگاه، بازی بین تیم های کشاورزی و علوم پایه که در آخرین شب این رقابت ها در شنبه 7 اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد، از حساسیت فوق العاده ای برخوردار می باشد و در تعیین قهرمان مسابقات، تأثیرگذار خواهد بود. مسابقات فوتسال اساتید که به مناسبت گرامیداشت هفته آموزش برگزار می گردد، در آخرین شب در تاریخ 7 اردیبهشت ماه(شنبه شب) طبق برنامه ذیل برگزار می گردد:

19:00-علوم پایه با کشاورزی

19:45-دانش با مهندسی