03/02/1392

اطلاعیه واحد حسابداری دوره شبانه و نیمه حضوری دانشگاه

آخرین مهلت پرداخت شهريه تحصيلي(بدهي شهريه ترم هاي گذشته و نیمسال جاري) تا مورخ 31اردیبهشت1392 اعلام شده است.

واحد حسابداري دانشجويان دوره هاي روزانه و شبانه(نوبت دوم) در اطلاعیه خود اعلام نمود:

به اطلاع دانشجويان دوره هاي روزانه و نوبت دوم(شبانه) مي رساند مهلت پرداخت شهريه تحصيلي(بدهي شهريه ترم هاي گذشته و نیمسال جاري) تا مورخ 31اردیبهشت1392 اعلام مي گردد. لذا لازم است دانشجويان با مراجعه به سايت دانشگاه و يا حسابداري دانشجويان دوره هاي نوبت دوم(شبانه) از مبلغ بدهي شهريه خود اطلاع حاصل نموده و اقدام به پرداخت آن نمايند.

بديهي است پرداخت به صورت الكترونيكي(انلاين)امكان پذير مي باشد و از واريز بدهي به صورت فيش واريزي نقدي جداً خوداري گردد. در صورت عدم تسويه حساب با حسابداري دانشجويان دوره هاي شبانه در مهلت اعلام شده، عواقب آن بر عهده دانشجو مي باشد.