31/01/1392

انتصابات جدید در دانشکده های هنر و معماری و علوم پایه

انتصاب دو معاون دانشکده و سه مدیر گروه آموزشی، آخرین انتصابات صورت گرفته در دانشگاه می باشد.

بنا به اعلام دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس مترجم برای دو سال به سمت معاون آموزشی دانشکده هنر و معماری منصوب شد. دکتر سعید علی تاجر نیز برای دو سال دیگر، عهده دار سمت معاونت پژوهشی این دانشکده گردید. همچنین آقایان دکتر ابراهیم زارعی و دکتر غلامرضا شاملو به ترتیب برای دو سال دیگر، به عنوان مدیران گروه های آموزشی باستان شناسی و گرافیک در دانشکده هنر و معماری ابقا شدند. این انتصاب ها به پیشنهاد رئیس این دانشکده و با حکم دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه، صورت گرفته است.

در دانشکده علوم پایه نیز به پیشنهاد رئیس این دانشکده و با حکم رئیس دانشگاه، دکتر مجید صادقی فر برای دو سال دیگر، به عنوان مدیر گروه آموزشی آمار دانشکده علوم پایه منصوب گردید.

به همه این عزیزان، تبریک می گوییم و برایشان، آرزوی موفقیت داریم.