تعداد بازدید :10191247

31/01/1392

اعلام برخی تدابیر دانشگاه جهت صرفه جویی و مدیریت بهینه هزینه ها در سال 1392

تعهد و پرداخت در زمینه به کارگیری دانشجو، خرید برخی تجهیزات، انجام تعمیرات بدون مجوز و پرداخت هر گونه حق الزحمه و اضافه کار خارج از ضوابط، ممنوع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر یلفانی معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه در بخشنامه ای خطاب به کلیه واحدها، ضمن تبریک سال نو و تشکر و قدردانی از همکاری صمیمانه و زحمات مسؤولین و همکاران دانشگاه در سال مالی گذشته اعلام کرد: پیرو بخشنامه های قبلی در خصوص عدم ایجاد تعهد و هزینه به دلیل کمبود منابع اعتباری دانشگاه، در سال 1392 جهت صرفه جویی و مدیریت بهینه هزینه ها، ضروری است از ایجاد تعهد و پرداخت در موارد مشروحه ذیل به طور جدی اجتناب گردد:

1-به کارگیری دانشجو و پرداخت حق الزحمه کار دانشجویی

2-خرید تجهیزات، کامپیوتر و لوازم و مبلمان اداری

3-انجام تعمیرات بدون مجوز واحد عمرانی و شورای مالی

4-پرداخت هر گونه حق الزحمه و اضافه کار خارج از ضوابط امور مالی

وی در این بخشنامه، خواستار اتخاذ ترتیبات لازم جهت مورد امعان نظر دقیق قرار گرفتن موارد فوق و اطلاع رسانی این موارد به کلیه کارکنان شده است.