تعداد بازدید :10203999

30/01/1392

دانشجویان زبانشناسی دانشگاه هم در آزمون دکتری درخشیدند/کسب رتبه 4 بیومکانیک ورزشی توسط دانشگاه بوعلی سینا

5 رتبه زیر 25 در آزمون دکتری رشته زبانشناسی توسط دانشجویان این رشته در دانشگاه بوعلی سینا کسب شد.

این خبر را دکتر طبیب زاده مدیر این گروه آموزشی اعلام کرد. موفقیت این عزیزان را به آنها و اعضاء هیأت علمی گروه آموزشی زبانشناسی دانشگاه تبریک عرض می کنیم و توفیق روزافزون همه آنها را از درگاه ایزد منان، مسألت می نمائیم.

همچنین مطلع شدیم رتبه 4آزمون دکتری در رشته بیومکانیک ورزشی نیز توسط خانم ملیحه براز دانشجوی رشته بیومکانیک ورزشی دانشگاه بوعلی سینا کسب شده است. بدین ترتیب از بین حائزین رتبه 1 تا 10 آزمون دکتری در این رشته، 9 رتبه توسط دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا کسب شده است که در نوع خود، بی سابقه و غرورانگیز است.

این موفقیت ارزشمند را به مجددا به همه اعضاء هیأت علمی و دانشجویان گروه آموزشی بیومکانیک ورزشی دانشگاه، تبریک عرض می نمائیم.