تعداد بازدید :10203999

27/01/1392

اطلاعيه كتابخانه مركزي در خصوص نمايشگاه بين المللي كتاب تهران

همكاران محترم دانشگاهي جهت اطلاع از ليست منابع موجود در نمايشگاه كتاب تهران 1392 و نحوه درخواست كتب مورد نياز به پورتال كتابخانه مراجعه نمايند.

با توجه به در پیش بودن ایام برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در اردیبهشت سال جاری، از طرف کتابخانه های دانشگاه تمهیدات لازم جهت اطلاع دانشگاهیان محترم از منابع ارائه شده توسط ناشران و شرکت های مختلف حاضر در نمایشگاه فراهم گردیده است. همچنین به منظور اطلاع کتابخانه از نیازهای اطلاعاتی و کتب مورد نیاز دانشگاهیان جهت تهیه و تأمین آنها بر حسب شرایط و امکانات موجود اقدام به فراهم نمودن تسهیلات و اطلاع رسانی مقتضی می گردد.

جهت اطلاع از ليست منابع موجود در نمايشگاه كتاب تهران 1392 و نحوه درخواست كتب مورد نياز به پورتال كتابخانه به نشانیhttp://lib.basu.ac.ir/web/guest/287مراجعه نماييد.