26/01/1392

شهید وجدانی وحید در کنار برادر شهیدش آرام گرفت

مراسم تشییع، خاکسپاری و بزرگداشت جانباز بسیجی شهید مرتضی وجدانی وحید با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و دانشگاهیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تشییع این شهید والامقام در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) از ساعت 10 صبح روز 1شنبه 25 فروردین ماه جاری با حضور اقشار مختلف مردم شهرستان بهار و جمع کثیری از مسؤولین، اعضاء هیأت علمی و کارکنان دانشگاه بوعلی سینا، از میدان شهرداری این شهرستان به سمت گلزار شهدای شهرستان بهار برگزار گردید و در میان حزن و اندوه حاضران، پیکر پاک شهید وجدانی وحید در جوار مزار برادر شهیدش به خاک سپرده شد.

همچنین مراسم بزرگداشت مدیر شهید هسته گزینش دانشگاه بوعلی سینا با شکوه تمام از ساعت 16 تا 18 همین روز در مسجد امیرالمؤمنین(ع) قلعه شهرستان بهار برگزار گردید. در این مراسم نیز علاوه بر اقشار مختلف مردم، جمع زیادی از دانشگاهیان حضور داشتند و با خانواده و سایر بازماندگان شهید وجدانی وحید، ابراز همدردی نمودند. سخنران این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین رستمی مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه بوعلی سینا بود که در سخنان خود، ضمن اشاره به سالروز شهادت حضرت صدیقه کبری(س)، یاد و خاطره این شهید گرانقدر را گرامی داشت و از وی تمجید نمود.