24/01/1392

پیگیری مشکل مسکن اعضاء هیأت علمی در مکاتبه با مقامات کشوری و استانی

نامه رئیس دانشگاه خطاب به دکتر احمدی نژاد و استاندار همدان مبنی بر درخواست رفع مشکل مسکن اعضاء هیأت علمی دانشگاه، به اداره کل راه و شهرسازی استان همدان ارجاع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه، اوایل بهمن ماه سال گذشته در نامه ای خطالب به دکتر احمدی نژاد، با اشاره به طرح های دولت های نهم و دهم در زمینه رفع دغدغه تأمین مسکن در کشور، خاطرنشان نمود که اکثریت اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا که اکثرا جوان می باشند، بهره ای در خور شأن و جایگاه خویش از این طرح ها نبرده اند. وی در این نامه از دکتر احمدی نژاد خواسته بود تا دستور دهد مراجع ذیربط به طرق شایسته و مقتضی نظیر تغییر کاربری زمین های پیشنهادی و یا هر طریقی که صلاح دانسته شود، نسبت به رفع مشکل مسکن اعضاء هیأت علمی دانشگاه اقدام کنند.

اواخر بهمن ماه 1391 نیز، رئیس دانشگاه نسخه ای از این نامه به همراه دستور دفتر ریاست جمهوری خطاب به وزیر راه و شهرسازی را، برای استاندار همدان ارسال نمود و سرانجام مدیرکل دفتر فنی استانداری همدان در روز شنبه 24 فروردین ماه 1392، آن را به قائم مقام وزیر و مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان، ارجاع داده است.

به نظر می رسد پیگیری پیشنهادهایی از این قبیل، بتواند در راستای حل مشکلات دانشگاهیان به ویژه اعضاء هیأت علمی دانشگاه، بسیار مفید واقع گردد. امید است در ادامه راه نیز، پیگیری های لازم توسط مسؤولین دانشگاه تا حصول نتایج عملی، استمرار یابد.

جهت مشاهده تصویر مکاتبات مربوطه کلیک نمائید