24/01/1392

عرض تسلیت دبیر هسته مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم

مهندس ضرغام دبیر هسته مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شهادت مدیر هسته گزینش دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، وی در تماس با دکتر زلفی گل ریاست دانشگاه، وی را از مدیران نمونه خواند و این مصیبت را به دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا و خانواده و دیگر بازماندگان شهید مرتضی وجدانی وحید، تسلیت گفت و خواستار ابلاغ پیام تسلیت خود به خانواده این شهید گرانقدر گردید. گفتنی است دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه در جریان حضور صبح روز شنبه 24 فروردین ماه خود در منزل این شهید، پیام تسلیت دبیر هسته مرکزی گزینش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به خانواده شهید وجدانی وحید، ابلاغ نمود.

شایان ذکر است تنی چند از مسؤولان و کارشناسان هسته مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مراسم تشییع و بزرگداشت شهید مرتضی وجدانی وحید که روز 1شنبه 25 فروردین ماه جاری در شهرستان بهار برگزار می گردد، شرکت خواهند نمود.