24/01/1392

دو خبر از دانشکده مهندسی تویسرکان

عزاداری دانشجویان در سوگ حضرت زهرا(س) و برگزاری اردوی زیارتی و فرهنگی و شرکت دانشجویان در مراسم شهادت حضرت زهرا(س) در حضور مقام معظم رهبری از جمله برنامه های اخیر این دانشکده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم ایام فاطمیه(س) و سوگواری حضرت زهرا(س) طی دو شب با حضور دانشجویان دانشکده فنی تویسرکان و با سخنرانی حجج اسلام آقایان ترکاشوند و فهمیم برگزار شد. در این مراسم، مداحان اهل بیت(علیهم السلام) نیز به مرثیه سرایی در زمینه مصائب حضرت زهرا(س) پرداختند.

همچنین اردوی زیارتی و فرهنگی با حضور جمعی از دانشجویان این دانشکده و با سرپرستی آقای پیرحیاتی طی روزهای 5شنبه و جمعه(23 و 24 فروردین ماه جاری) به مقصد قم و تهران برگزار گردید. شرکت کنندگان در این اردو،ضمن زیارت مرقد مطهر حضرت معصومه(س) در تهران، مرقد حضرت شاه عبدالعظیم(ع) و امام خمینی(ره) را در تهران زیارت کردند و در نهایت در دومین شب مراسم سوگواری حضرت زهرا(س) که از سوی مقام معظم رهبری در حسینیه حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد، شرکت نمودند.