24/01/1392

دبیر هسته گزینش دانشگاه به ملکوت اعلی پیوست

با کمال تأسف و تأثر به اطلاع می رساند جانباز بسیجی همکار گرامی جناب آقای مرتضی وجدانی وحید دبیر هسته گزینش دانشگاه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، وی بعدازظهر جمعه 23 فروردین ماه جاری بر اثر عارضه سکته قلبی به بیمارستان منتقل شد و متأسفانه تلاش کادر بیمارستان جهت بهبود وضعیت ایشان به نتیجه نرسید.شهید وجدانی وحید، در سوم مرداد 1340 در شهرستان بهار به دنیا آمد. وی علاوه بر اینکه از خانواده معظم شهدا بود، جزو جانبازان70درصد نیز قرار داشت.وی دارای مدرک کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی بود و به صورت حق التدریس در برخی دانشگاهای استان به تدریس اشتغال داشت. در سال های اخیر نیز، مدیریت هسته گزینش دانشگاه بوعلی سینا را بر عهده داشت و چندین بار موفق به دریافت لوح تقدیر از سوی مسؤولان گزینش مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردید. جزئیات مراسم تشییع، خاکسپاری و بزرگداشت ایشان، متعاقبا اعلام خواهد شد.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، شهادت جناب آقای مرتضی وجدانی وحید را به خانواده محترم، کلیه بازماندگان و عموم دانشگاهیان، تسلیت عرض می نماید و برای ایشان، رحمت و غفران الهی مسألت می کند.

عکس1

عکس2