21/01/1392

عمل صالح، حتما باید با ایمان همراه باشد

در این ایام بیندیشیم آیا می توانیم همانند حضرت زهرا(س)، عبدالله باشیم؟

چهارمین شب مراسم سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س)، 3شنبه شب(20فروردین ماه جاری) با سخنرانی مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه و با حضور دانشگاهیان برگزار گردید. حجت الاسلام و المسلمین رستمی در سخنان خود با اشاره به آیات سوره عصر و ترجمه آن، گفت: پیام این آیات این است که عمل صالح، حتما باید با ایمان همراه باشد. وی با طرح این سؤال که چگونه بفهمیم که در خُسران نیستیم، افزود: باید گوهر وجود خود را به کوره عیارسنجی بسپاریم و خود را بسنجیم؛ مثلا در این ایام بیندیشیم آیا می توانیم همانند حضرت زهرا(س)، عبدالله باشیم؟

حجت الاسلام و المسلمین رستمی ادامه داد: رسول خدا(ص) می فرمایند که وقتی دخترم زهرا(س) بر زمین به نماز می ایستد، زمین مباهات می کند. وی ادامه داد: ایشان را زهرا(س) گفته اند، چون در حال عبادت چهره مبارکشان نورانی بود. او تأکید کرد: حضرت زهرا(س) نه تنها منتظر دستور پیامبر(ص) نبودند، بلکه با یک اشاره در راه خدا شتابان می شدند.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه افزود: حالا ما بهانه می گیریم و دنبال دور زدن مسائل دینی و شرعی هستیم اما باید می دیدید که وقتی رمز عملیات یا زهرا(س) بود، شهیدان و رزمندگان ما چگونه می جنگیدند. وی تأکید کرد: ما نباید از اعتقادات خود پا پس بکشیم و نگاه مان باید همچون حضرت زهرا(س) به دستورات ولیِ خود باشد، همان حضرت زهرایی که می فرمودند دستورات خدا، برای من از جان حسنینِ من، عزیزتر است، بنابراین ما نیز همچون اهل بیت(علیهم السلام)، باید در شدائد و سختی ها، صبور باشیم.