21/01/1392

لزوم ایجاد اشتغال در استان با بهره گیری از ظرفیت ها

مسؤول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: پیش‌بینی می‌شود در انتخابات پیش‌رو، مشارکت 65 درصدی مردم را شاهد باشیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی در گفتگو با فارس در خصوص انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: کاندیدای اصلح باید فردی باشد که با رهبری و در مشی منویات ایشان باشد و همواره به درد مردم و خواست‌های آنان توجه کند. وی در پاسخ به اینکه آیا مشکلات کنونی در حضور مردم در انتخابات تأثیرگذار است؟، تأکید کرد: مردم برای اینکه مشکلات حل شود، در انتخابات شرکت می‌کنند. مسؤول دفترنهاد رهبری در دانشگاه در پاسخ به این سؤال که نمره سبک زندگی اسلامی به مردم و مسؤولان را چند در نظر می‌گیرید؟ ابراز داشت: در سبک زندگی اسلامی با اشاره به گلایه‌های رهبری که مطرح شد، هم مردم و هم مسؤولان عملا نمره ضعیفی می‌گیرند. وی ادامه داد: البته در این میان، مقصر مسؤولان هستند، زیرا سیاستگذاری از سوی مسؤولان که مجریان امر هستند، صورت می‌گیرد و به همین علت، نمره ضعیف‌تر را مسؤولان می‌گیرند.

حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی در پاسخ به اینکه اگر بالاترین مقام اجرایی استان همدان بودید، نخستین اقدام شما چه بود؟ گفت: ما بخشی داریم به نام کانون‌های بیکاری و بخشی به نام کانون‌های اشتغال داریم، که شناسایی این‌ها نیازمند برنامه‌ریزی است و باید ببینیم اعتباراتی که به این بخش‌ها داده شده، در مسیرش هزینه شده یا نه و یا بنگاه‌ها در ارائه تسهیلات با چه مشکلاتی مواجه هستند. وی تأکید کرد: بخش‌هایی که به عنوان کانون‌های بیکاری از آنها یاد می‌شود، باید دید درصد بیکاران در فارغ‌التحصیلان دانشگاهی چقدر است و چه مشاغلی را می‌توان برای این‌ها فعال کرد؟

مسؤول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ابراز داشت: در خصوص توجه به ظرفیت‌های استان، ما شعارهای زیادی دادیم، به طوری که ظرفیت اول استان را کشاورزی دانستیم، اما چه مقدار امکان اشتغال در این بخش را فراهم کردیم؟ وی ادامه داد: بخش دوم، بخش دانشگاهی ماست که باید در به این حوزه پرداخت، می‌توان مشاغل کم هزینه‌ و بازاری که در حوزه نرم‌افزار و فضای مجازی است، را در نظر گرفت. او در پایان اظهار داشت: توریسم، صنایع دستی و تعریف هویت خاص و ویژه برای فضای استان، بخش‌هایی است که در ایجاد اشتغال باید جدی‌تر به آن پرداخت.