20/01/1392

آخرین انتصاب ها در دانشگاه

انتصاب دکتر داوود نعمت الهی و دکتر ناصر میرازی در شورای پژوهشی دانشگاه و ابقای دکتر مکارچیان و دکتر ذوالحواریه در شورای دانشگاه، از جمله انتصابات صورت گرفته می باشد.

به گزارش دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، با حکم ریاست دانشگاه و با پیشنهاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، آقایان دکتر داوود نعمت الهی و دکتر ناصر میرازی برای دو سال به عضویت شورای پژوهشی دانشگاه درآمدند. همچنین به پیشنهاد شورای پژوهشی دانشگاه، عضویت آقایان دکتر مکارچیان و دکتر ذوالحواریه در شورای دانشگاه برای دو سال دیگر تمدید شد. آقایان دکتر علی سپهری و دکتر حمید زارع ابیانه نیز با پیشنهاد ریاست دانشکده کشاورزی، برای دو سال آینده نیز به ترتیب در سمت معاون آموزشی و مسؤول تحصیلات تکمیلی این دانشکده ابقا شدند.

در دانشکده شیمی نیز به پیشنهاد رئیس دانشکده و با حکم رئیس دانشگاه، آقایان دکتر داوود حبیبی، دکتر عباس افخمی، دکتر جواد صاین، دکتر امیرعباس رفعتی و دکتر صادق صالح زاده به ترتیب برای دو سال دیگر، به عنوان مدیران گروه های آموزشی شیمی آلی، شیمی تجزیه،شیمی کاربردی، شیمی فیزیک و شیمی معدنی منصوب گردیدند. آقای اصغر بیات نیز به پیشنهاد رئیس دانشکده فنی تویسرکان به عنوان سرپرست معاونت آموزشی این دانشکده منصوب شد.

به همه این عزیزان تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون شان را از درگاه ایزد متعال خواهانیم.