20/01/1392

برگزاري اولين نمايشگاه تجهيزات و موادآزمايشگاهي ساخت ايران

این نمایشگاه به منظور حمايت از ساخت و توليد تجهيزات و مواد آزمايشگاهي در داخل كشور، ترغيب دانشگاه ها و مراكز علمي به خريد توليدات داخلي و همچنين كاهش وابستگي برگزار می گردد و از دانشگاه های متقاضی خرید، حمایت ویژه بعمل خواهد آمد.

معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، به منظور حمايت از ساخت و توليد تجهيزات و مواد آزمايشگاهي در داخل كشور، ترغيب دانشگاه ها و مراكز علمي به خريد توليدات داخلي و همچنين كاهش وابستگي دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي كشور به مواد وارداتي، در نظر دارد اولين نمايشگاه تجهيزات و مواد آزمايشگاهي ساخت ايران را از تاريخ 16تا20ارديبهشت ماه1392 در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزارنمايد. در همين راستا از مراكز پژوهشي و دانشگاه هاي متقاضي خريد محصولات تأييد وعرضه شده در اين نمايشگاه، در قالب يارانه خريد طبق ضوابطي كه اعلام خواهد شد، حمايت ويژه به عمل خواهد آمد.

بر این اساس، طبق زمانبندي انجام شده ازتاريخ9اردیبهشت ماه 92فهرست شركت كنندگان در نمايشگاه و محصولات عرضه شده، در پايگاه اطلاع رساني نمايشگاه قابل مشاهده است و امکان انتخاب تجهيزات مورد نظر براي خريد وجود دارد. علاقمندان می توانند به منظور كسب اطلاعات بيشتر به پايگاه اطلاع رساني نمايشگاه به نشانیiranlab2013.ir مراجعه نموده يا با دبيرخانه نمايشگاه با شماره 66563224-021 تماس حاصل کنند.