تعداد بازدید :10190335

20/01/1392

سبک زندگی دانشجویی باید تغییر کند

دانشجو و طلبه باید خود را به سختی کشیدن عادت دهند.

حجت الاسلام و المسلمین پناهیان با بیان این مطلب در دومین شب از مراسم سوگواری حضرت زهرا(س) در مسجد بزرگ دانشگاه گفت: با وجود برخی فرهنگ های نادرست در دانشگاه ها و خوابگاه ها نظیر خودخواهی و راحت طلبی، دانشمند تربیت نخواهد شد. وی ضمن توصیه دانشجویان به مطالعه کتاب استاد عشق افزود: پرفسور حسابی، بر پایه رنج به موفقیت رسیدند. در دانشگاه ها و حوزه ها، خبرهای خوب هست و بنده نمی خواهم نگاه منفی داشته باشم اما سبک زندگی دانشجویی باید تغییر کند.

این استاد حوزه و دانشگاه، سختی را برای حیات انسان، لازم خواند و ادامه داد: برای سختی، می توانید از امیرالمؤمنین(ع) برنامه بگیرید، از جمله ایشان فرموده اند که بهترین برنامه برای ریاضت نفس، سر سفره غذا است. وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از آگاهی هایی که ما نیاز داریم، آگاهی معرفت نفس است که یکی از مباحث مهم و عالیه است و در قرآن و روایات، به طور عجیبی به آن پرداخته شده است.

حجت الاسلام و المسلمین پناهیان ضمن انتقاد از نحوه تربیت دانش آموزان در آموزش و پرورش و اشاره به برخی پیامدهای منفی آن در آینده، گفت: ما در کشور مشکلات فرهنگی داریم، مثلا در کارهای گروهی ضعیف هستیم یا بعضا از خودراضی هستند و تمام خیرها را برای خود می خواهند اما با عبودیت و بندگی خدا، می توان همه اینها را عوض کرد.