18/01/1392

در شکر نعمت شناخت اهل بیت(علیهم السلام) کوتاهی نکنیم

خداوند فرصت های زیادی برای شناسایی گذاشته است تا ما، اهل بیت(علیهم السلام) را به خوبی بشناسیم.

مسؤول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان این مطلب در اولین شب مراسم سوگواری حضرت زهرا(س) که توسط هیأت دانشجویی دانشگاه برگزار می گردد، افزود: در روایات فراوانی، از سویی به بزرگی و عظمت مقام اهل بیت(علیهم السلام) و از سویی دیگر به قصور ما انسان ها در قدرشناسی مقام اهل بیت(علیهم السلام) اشاره شده است. وی که با موضوع شکر نعمت و قدرشناسی مقام اهل بیت(علیهم السلام) سخن می گفت، به قرار دادن فرصت های زیاد از سوی خداوند برای شناسایی و شناخت خوب اهل بیت(علیهم السلام) اشاره کرد و گفت: او که از هیچ ما را آفریده است، به ما می فرماید که لیاقت نشان بدهید تا به شما از خزانه بی نهایت خود عطا کنم.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی افزود: در روایات، اهل بیت(علیهم السلام) به کشتی نوح و کشتی نجات تشبیه شده اند. همچنین آمده است که کسی که برای امام حسین(ع) محزون باشد، خداوند او را به سوی خوبی هایش هدایت می کند یا هر کس مرقد امام حسین(ع) را در کربلا زیارت کند، خدا را در عرش زیارت کرده است. او ادامه داد: همچنین در وصف حضرت زهرا(س) آمده است که ایشان در محشر می فرمایند که خدایا می خواهم شفیع بندگان گنه کار امت اسلام شوم... و روایاتی از این قبیل، فراوان هستند.

مسؤول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان این نکته که اگر از خدا تشکر کنیم، خداوند بیشتر نعمت می دهد، تأکید کرد: کوتاهی از ما است، ما نباید در شکر نعمت، کوتاهی کنیم، ما نباید در شکر نعمت شناخت اهل بیت(علیهم السلام)، کوتاهی کنیم تا اینکه معرفت ما بیشتر شود. وی با اشاره به مقام حضرت فاطمه(س) گفت: فاطمه زهرا(س) کیست؟ خود خداوند فرموده که شناخت حضرت زهرا(س) بسیار محدود است و به راحتی نمی توان حضرتش را شناخت. حجت الاسلام و المسلمین رستمی ضمن بیان حدیثی از حضرت امام صادق(ع)، ادامه داد: ایشان در این حدیث فرموده اند که شب قدر، حضرت فاطمه زهرا(س) است، ما قرآن را در فاطمه زهرا(س) نازل کردیم و چه می دانید که حضرت فاطمه زهرا(س) کیست؟ سوره قدر، سوره حضرت زهرا(س) است.

گفتنی است این مراسم تا 24 فروردین ماه جاری ادامه دارد و از 1شنبه شب(18 فروردین ماه) به مدت 3 شب، حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در آن، سخنرانی خواهد نمود. ساعت شروع مراسم در این 3شب، ساعت 20:30 اعلام شده و سرویس های نقلیه از ساعت 20:25 دقیقه از مقابل خوابگاه ها به سمت محل برگزاری مراسم در مسجد بزرگ دانشگاه، حرکت خواهند نمود.