18/01/1392

اولین جشنواره دانشجویی بانوی نور برگزار می گردد

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا به مناسبت ولادت محبوبه حضرت حق حضرت فاطمه زهرا(س) با هدف تبیین الگوهای رفتاری این بانوی بزرگ و به منظور ارتقاء سطح آگاهی دانشجویان از جایگاه زن در اندیشه اسلامی، اولین جشنواره دانشجویی بانوی نور را برگزار می کند.

این جشنواره با هدف ارج نهادن به هنر معنوی، دینی، اسلامی، ایرانی و سنتی، تبیین الگوهای رفتاری زن مسلمان برای نسل جوان، تبیین بینش حجاب و عفاف از منظر حضرت فاطمه زهرا(س)، جایگاه زن در جامعه و پیشبرد حکومت اسلامی، ترویج فرهنگ و سبک زندگی اسلامی- ایرانی زنان در عرصه اجتماع و خانواده برگزار خواهد شد. بخش های این جشنواره شامل موارد زیر می باشد:

-پوستر با موضوع: حضرت فاطمه زهرا(س)، حجاب و عفاف، زن واجتماع(آثار ارسالی در اندازه 70در50 با فرمتTiffو کیفیت Dpi 150 طراحی و بر روی لوح فشرده به همراه پرینت رنگی آثار دراندازه A3 به دبیرخانه ارسال گردد.)

-تصویرسازی با موضوع: غربت وتنهایی حضرت فاطمه زهرا(س) درشب بعد از شهادت،خاکسپاری شبانه و غریبانه(تکنیک آزاد- حداکثر یک ضلع 50 سانتیمتر- آثار ارسالی پاسپارتو شده و قابلیت نمایش داشته باشند.)

همچنین محورهای جشنواره شامل حضرت فاطمه زهرا(س) بر کرسی تربیت، حضرت فاطمه زهرا(س) و زهد، الگوگیری از حجاب و عفاف حضرت فاطمه زهرا(س) در جهان امروز اعلام شده است. شرایط و مقررات این جشنواره از این قرار است:

1.آثار تا حد امکان همگام با حرکت های نوین گرافیک معاصر ایران و جهان باشد.

2.آثار می بایست با رویکرد فرهنگ و هنر ایرانی باشد.

3.پوسترهای ارسال شده باید دارای اصالت اثر بوده و انتشار نیافته باشد.

4.هر شرکت کننده مجاز است حداکثر 3 اثر به دبیرخانه ارسال کند.

5.مضمون طراحی پوستر صرفاً حضرت فاطمه زهرا(س) است، لذا از درج هر گونه آرم یا نشانه سازمان ها در پوستر خودداری شود.

6.شرکت کنندگان نام و نام خانوادگی، تلفن تماس و نام دانشگاه یا آموزشگاه محل تحصیل را به همراه آثار ارسال کنند.

آخرین مهلت ارسال آثار 1 اردیبهشت ماه 1392 و زمان داوری و انتخاب آثار3 اردیبهشت ماه 1392اعلام شده است. نمایشگاه جشنواره نیز از 7 اردیبهشت ماه 92 به مدت یک هفته دایر خواهد شد و زمان معرفی برگزیدگان و مراسم اختتامیه نمایشگاه 11 اردیبهشت ماه 1392اعلام شده است. نشانی دبیرخانه جشنواره دانشگاه بوعلی سینا، خانه فرهنگ، واحد مناسبت های فرهنگی است و نشانی پست الکترونیکی آن banooye.noor@yahoo.com و نشانی وبلاگ جشنواره www.banooyenoor.parsiblog.com می باشد. تلفن تماس دبیر خانه نیز 8380993 – 0811اعلام شده است.

گفتنی است دبیر جشنواره آقای رضا شعبانی و هیأت داوران شامل آقایان بشیر پوروقار، غلامرضا شاملو، سعید خزایی، مهدی پرستار شهری، آرمین مهدوی و خانم نفیسه اثنی عشری می باشد. جوایز برگزیدگان نیز از این قرار است:

نفر اول: دیپلم افتخار و مبلغ 4000000 ریال و تندیس جشنواره

نفر دوم: دیپلم افتخار و مبلغ 3000000 ریال و تندیس جشنواره

نفر سوم: دیپلم افتخار و مبلغ 2000000 ریال و تندیس جشنواره

لوح تقدیر و مبلغ 1000000 ریال نیز به دو نفر شایسته تقدیر اعطا می گردد.