18/01/1392

آغاز ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان در اردیبهشت 92

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مهلت ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان از اردیبهشت‌ماه سال ۹۲ آغاز می‌شود و به مدت یک ماه ادامه دارد.

دکتر ملاباشی بیان داشت: بعد از اتمام مهلت ثبت‌نام دانشگاه‌های مبدا و مقصد هرکدام به صورت جداگانه مهلت دارند تا پرونده افراد درخواست کننده را طی مدت 15 روز بررسی کنند. رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: بعد از این مدت، نتایج بررسی دانشگاه‌های مبدا و مقصد طی 15 روز به سازمان امور دانشجویان اعلام می‌شود. وی خاطرنشان کرد: سازمان امور دانشجویان از طریق پرتال مربوط به نقل و انتقال دانشجویان بر عملکرد دانشگاه‌ها در این حوزه نظارت می‌کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: دانشگاه‌ها باید معادل 20 تا 25 درصد ورودی‌های خود را برای انتقالی بپذیرند. وی تصریح کرد: نتایج نهایی نیز 15 شهریورماه اعلام می‌شود و دانشجویان از اول مهرماه می‌توانند به دانشگاه‌های تعیین شده منتقل شوند.