17/01/1392

ملت ایران همواره دست رد بر سینه دشمنان زده اند

انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا، گفت‌و‌گوها و مذاکرات ایران در مسائل هسته‌ای، مقابله با تحریم دشمنان و مقابله با جوساز‌ی‌های دشمنان، از جمله عرصه هایی است که ملت ایران حماسه های سیاسی و اقتصادی دیگری را رقم خواهند زد.

به گزارش فارس ، دکتر زلفی‌گل با بیان این مطلب در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه همدان با اشاره به در پیش بودن 20 فروردین سالروز فناوری هسته‌ای اظهار کرد: ملت ایران با واقف بودن به اهمیت و جایگاه انرژی هسته‌ای می‌دانند که ایران چقدر برای هسته‌ای شدن هزینه‌ کرده و چه شهدایی را در این راه داده است. وی با بیان اینکه ما به عنوان مسلمان، راهبردهای اصلی خود را از ولایت می‌گیریم، افزود: امروز ما وظیفه داریم خواسته‌ها و منویات رهبری را در هر عرصه‌ای عملی کنیم، چرا که ما الگوی مسلمانان جهانیم. رئیس دانشگاه با اشاره به نامگذاری سال به عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی اذعان کرد: هر ایرانی مسلمان ولایتمدار باید جایگاه خود را برای تحقق بخشیدن به شعارهای سال که رهبری نامگذاری می‌کنند، مشخص کند. وی حماسه سیاسی ملت ایران در سال 92 را انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا عنوان کرد و گفت: در انتخابات آتی همه باید برای مشارکت حداکثری تلاش کنیم که این امر، وظیفه‌ای شرعی برای ماست؛ مردم نیز در انتخابات آتی، باید فرد اصلحی را به عنوان مدیر اجرایی کشور انتخاب کنند..

رئیس دانشگاه ادامه داد: هر چقدر برای مشارکت حداکثری تلاش کنیم، قدرت چانه‌زنی ایران در عرصه بین‌المللی به عنوان یک کشور اسلامی پیشرو افزایش می‌یابد، چرا که دشمنان همواره نقطه مقابل ما را پیگیری می‌کنند. وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: ملت ایران با جریان‌ سیاسی مطلوب خود، همواره دست رد به سینه دشمنان زده‌اند و در سال حماسه سیاسی حماسه دیگری را به دشمنان نشان خواهند داد. رئیس دانشگاه یادآور شد: گفت‌و‌گو و مذاکره ایران در مسائل هسته‌ای، مقابله با تحریم دشمنان و مقابله با جوساز‌ی‌های دشمنان، از دیگر مسائلی است که ملت ایران حماسه سیاسی و اقتصادی دیگری را رقم خواهند زد. وی با اشاره به منویات رهبری در خصوص حماسه اقتصادی اذعان کرد: تورم، واقعیت جامعه کنونی ماست و مردم از مشکلات اقتصادی رنج می‌برند، اما مردم فهیم ایران می‌دانند که بخشی از این مشکلات اقتصادی، ناشی از تحریم است که راه مأیوس ساختن دشمنان را نیز با مقابله با این وضعیت پیدا کرده‌اند.

دکتر زلفی‌گل بخشی از حماسه اقتصادی مردم را قناعت و صرفه‌جویی عنوان کرد و افزود: مدیریت بحران‌های اقتصادی نیز یکی دیگر از بخش‌های حماسه اقتصادی است. وی خاطرنشان کرد: امروز با فراهم شدن زمینه استفاده از تولیدات داخلی کشور، نقش مدیران اجرایی بسیار جدی و مهم است، چرا که کنترل واردات کالاهایی که در کشور ما تولید می‌شود از جمله وظائف مدیریت است که باید به آن اهتمام کرد. رئیس دانشگاه در ادامه سخنانش، قوانین را از دیگر عناصر پیشبرد اهداف دانست و گفت: در جامعه باید قوانینی تدوین و تصویب شود که نتیجه آن قانون ها، از بین رفتن کشاورزی و صنعت نباشد. وی با بیان اینکه عدالت ناشی از اجرای صحیح قانون است، افزود: ما از پتانسیل قوانین استفاده نمی‌کنیم، هرچند بسیاری از قوانین باید با مطالعه صدها پایان‌نامه کارشناسی ارشد و دکترا تدوین شود تا آسیب‌شناسی درست‌تری داشته باشند. او در پایان با اشاره به اینکه فرهنگ، سهم زیادی از پیشرفت یک ملت را شامل می‌شود، اظهار کرد: بسیاری از خلق‌ و خوهای جامعه ما متناسب با اعتقادات اسلامی ما نیست که همین منجر به قانون‌گریزی می‌شود و باید نسبت به اصلاح آن اقدام شود.