17/01/1392

علمی شدن ورزش در حد شعار باقی مانده است

مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: تا زمانی که نظام اجرایی ورزش و نظام علمی کشور، همسو و هماهنگ کار نکنند، علمی شدن ورزش در حد شعار باقی خواهد ماند.

دکتر عنبریان در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: علمی کردن ورزش، فرایند پیچیده‌ای است که نیاز به مشارکت تمام ارگان‌ها و سازمان‌های ورزشی از جمله وزارت ورزش و جوانان و مراکز علمی و تحقیقاتی است تا علمی شدن در ورزش زودتر به نتیجه‌ برسد. به گفته او، اگر این تشکیلات در راستای یکدیگر نباشند و هیچ کدام از بخش‌ها، همدیگر را باور نداشته باشند، بدون شک نمی‌توانیم بر اساس بیانات رهبری در جهت علمی شدن ورزش گام برداریم. وی افزود: اگر مراکز علمی نیازهای ورزش کشور را بر اساس مشکلات و معضلاتی که دارند از بخش‌های اجرایی بگیرند و با یک نیازسنجی درست و علمی، به رفع معضلات و مشکلات بپردازند، زودتر می‌توانند در مسیر علمی شدن گام بردارند و روند رشد را طی کنند.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه اظهار کرد: هر چقدر بخش اجرایی ورزش، بخش علمی را باور داشته باشد، مراکز علمی و دانشگاهی بهتر می‌توانند در توسعه ورزش از لحاظ بعد علمی، موفق‌تر و هدفمندتر عمل کنند و راهکار ارائه بدهند. وی گفت: در جهت علمی کردن ورزش نه تنها سازمان‌ها و ارگان‌های ورزشی، بلکه بخش‌های مهندسی، فنی و پزشکی در دانشگاه‌ها نیز می‌توانند گام‌های مؤثری بردارند، به طوری که در بخش مهندسی با استفاده بهینه از ابزارهای علمی و استاندارد و در قسمت پزشکی بهره گرفتن از راه‌های پیشگیری از آسیب می‌توان به اهداف پیش‌بینی شده دست یافت.

دکتر عنبریان در پایان تأکید کرد: علمی کردن ورزش طبق بیانات رهبر معظم انقلاب امکان پذیر است، به شرط این که حرکت جدی و هدفمند در این زمینه صورت بگیرد و بخش‌های اجرایی و علمی در مسیر علمی شدن به تفاهم برسند.