15/01/1392

زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری 92

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 92 در هفته آخر فروردین ماه خبر داد.

دکتر حسین توکلی با بیان اینکه دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون، 24 ساعت قبل از نتایج اولیه بر روی سایت سازمان قرار می‌گیرد، گفت: کلیه داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون، می‌توانند با استفاده از شماره داوطلبی یا شماره پرونده و همچنین مشخصات شناسنامه‌ای، به سایت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به مشاهده و پرینت کارنامه خود اقدام کنند. وی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند، می‌توانند با توجه به ضوابط و شرایط حداکثر 50 کد رشته محل را، انتخاب و به ترتیب اولویت و علاقه، در فرم الکترونیکی انتخاب رشته، ثبت کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطر نشان کرد: اطلاعیه سازمان سنجش در این خصوص، در روز دوشنبه 19 فروردین ماه 92 در نشریه پیک سنجش منتشر خواهد شد و همزمان بر روی سایت سازمان نیز قرار می‌گیرد. دکتر توکلی با اشاره به ثبت‌نام 217 هزار و 827 داوطلب در آزمون دکتری، گفت: 11 درصد از داوطلبانی که کارت دریافت کرده‌اند، در آزمون دکتری غایب بوده‌اند. وی با بیان اینکه 41.17 درصد داوطلبان ثبت‌نامی، زن و 58.83 درصد داوطلبان، مرد بوده‌اند، اظهارکرد: از این تعداد 85 هزار و 327 داوطلب در گروه علوم انسانی، 34 هزار و 252 نفر در گروه علوم پایه، 42 هزار و 769 نفر در گروه فنی و مهندسی، 21 هزار و 290 نفر در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، 8302 نفر در گروه هنر، 3344 نفر در گروه علوم پزشکی، 1836 نفر در گروه دامپزشکی، 15 هزار و 309 نفر در گروه زبان و 5498 داوطلب در گروه تربیت‌بدنی ثبت‌نام کردند.