تعداد بازدید :10190335

11/01/1392

ابعاد شعار سال، از سوی اهل فن تبیین و تفسیر شود

معاون دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه 12 فروردین به عنوان روز جمهوری اسلامی ایران، نقطه عطفی در تاریخ نظام محسوب می‌شود، گفت: هیچ نظامی در دنیا نیست که اصل نظام توسط مردمش تعیین شده باشد، پس با این اوصاف ایران اسلامی دموکراتیک ‌ترین نظام است.

به گزارش فارس دکتر سیدمرتضی هزاوئی در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه همدان با بیان اینکه با نو شدن سال، ما نیز باید خود را برای تغییر و تحول درونی آماده کنیم، اظهار داشت: باید سال را با برنامه‌ریزی مناسبی آغاز و بر اساس این برنامه حرکت کرد تا زمینه ایجاد سال خوبی را فراهم کنیم. وی با بیان اینکه آغاز سال نو همزمان با بهار طبیعت، دارای پیام‌های بسیاری است که باید مد نظر قرار گیرد، افزود: نو شدن، رشد کردن و حرکت به سوی تعالی بخشی از این پیام‌هاست که آدمی با کمی تأمل و تفکر می‌تواند خود را در این مسیر قرار دهد.

معاون دانشجویی دانشگاه در ادامه سخنانش با بیان اینکه 12 فروردین به عنوان روز جمهوری اسلامی ایران، نقطه عطفی در تاریخ نظام محسوب می‌شود، گفت: مردم ایران با شرکت در رفراندومی تاریخی در سال 58 به نظام جمهوری اسلامی رأی آری دادند. به گفته وی هیچ نظامی در دنیا نیست که اصل نظام توسط مردمش تعیین شده باشد، پس با این اوصاف ایران اسلامی دموکراتیک‌ترین نظام است.

دکتر هزاوئی با بیان اینکه مردمسالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی مشهود و ملموس است، افزود: دشمنان از این قضیه، ناراحت و عصبانی هستند و به همین منظور سعی در کمرنگ جلوه دادن این قضیه و یا القا در نبود اصل آن دارند. وی در ادامه با اشاره به شعار حماسه سیاسی و اقتصادی نیز گفت: اساتید، علما و اهل فن، باید زوایای این پیام مهم را برای مردم تبیین و تشریح کنند. معاون دانشجویی دانشگاه توجه به ضرورت محاسبه نفس ملی را از دیگر ضروریات دانست و در ادامه ابراز داشت: دشمن در پی مانع‌تراشی بر سر راه پیشرفت جمهوری اسلامی و انکار این موفقیت‌هاست که باید با تمام توان در مقابل دسیسه‌های آنها قد علم کرد. وی با اشاره به موفقیت‌های علمی ایران آن را ناشی از خودباوری جوانان کشور دانست و تصریح کرد: ایران اسلامی مقام نخست تولید علم در منطقه را به خود اختصاص داده و سرعت تولید علم در کشور 11 برابر و بعضاً نیز 13 برابر تولید علم در جهان است.

دکتر هزاوئی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به طرح مذاکره با ایران از سوی آمریکا خاطرنشان کرد: ایران اسلامی هیچ گاه بر سر میزی که نتیجه آن، پذیرش زور باشد،حاضر نخواهد شد و بالعکس همواره پذیرای سخن حق و حقیقت است. وی در پایان با اشاره به اینکه انتخابات پیش رو باید با حضور حداکثری مردم همراه باشد، تأکید کرد: از آن جا که دشمن بیکار ننشسته و حجم توطئه‌ها از سال 88 بیشتر خواهد شد، باید با هوشیاری و بصیرت، زمینه انتخاب فردی اصلح، کاردان و ولایی را فراهم کنیم.