10/01/1392

صرفه جویی و توسعه کیفی؛ سرلوحه برنامه های دانشگاه در سال 1392

رئیس دانشگاه گفت: باید شرایط دانشگاه ها طوری باشد که تحریم ها و انقباض بودجه، نتواند مانع اجرای برنامه های آنها شود.

دکتر زلفی گل در گفتگو با مهر درباره عبرت هایی که می توان از سال 91 گرفت، گفت: با توجه به وضعیت دانشگاه ها در سال تحصیلی 92-1391، باید اقداماتی در سطح دانشگاه ها صورت گیرد که از جمله می توان به افزایش بهره وری سیستم، استفاده صحیح از امکانات مادی و معنوی و مدیریت اقتصادی، اشاره کرد. وی ادامه داد: باید مدیریت در دانشگاه‌ها به صورت مقاومتی باشد. رئیس دانشگاه یادآورشد: باید شرایط دانشگاه ها طوری باشد که تحریم ها و انقباض بودجه، نتواند مانع اجرای برنامه های آنها شود. وی افزود: باید به گونه ای طراحی کنیم که بهره وری سیستم افزایش یافته و اقتصاد مقاومتی در بحث مدیرتی، قابل اجرا باشد.

دکتر زلفی گل تصریح کرد: دانشگاه بوعلی سینا در سال 92 به جای توسعه کمّی که نیاز به بودجه خاص دارد، بیشتر به توسعه کیفی خواهد پرداخت. وی ادامه داد: به عنوان مثال در توسعه تحصیلات تکمیلی به بازبینی سرفصل های دروس، طرح درس و مباحثی خواهیم پرداخت که نیاز به بودجه چندانی نداشته باشد و در عین حال کیفیت آمورشی را افزایش دهد. رئیس دانشگاه در راستای برنامه هایی که برای عملیاتی کردن شعار سال گذشته در دانشگاه بوعلی سینا به کار گرفته شده، از ارائه اعتباری به مدیر دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه خبر داد تا از افرادی که طرح و برنامه ای برای ارایه دارند و قابلیت عملیاتی شدن دارد، حمایت شود. دکتر زلفی گل یادآورشد: اگر اعتبار لازم و کافی در اختیار دانشگاه ها قرارگیرد، قرارداد ساخت تجهیزات مورد نیاز دانشگاه را به دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری واگذار می کنیم.