10/01/1392

اقلیم ایران در موزه تاریخ طبیعی دانشگاه بوعلی سینا

همدان، قدیمی ترین پایتخت است که این امر حکایت از قدمت حیات در این منطقه دارد. موزه تاریخ طبیعی همدان که با الگوها و استانداردهای بین المللی، طراحی و تکمیل شده، نمونه های با ارزشی از این حیات را به نمایش گذاشته است. وجود انواع ماهیان و آبزیان، خزندگان، پستانداران تاکسی درمی شده و نمونه های کانی و فسیلی برخی جانوران، این موزه را بسیار دیدنی و جذاب کرده است. مجموعه ای کم نظیر از نمونه انواع گونه های حیوانی، گیاهی و طبیعی اقلیم ایران و اقصی نقاط کره خاکی درموزه تاریخی طبیعی دانشگاه بوعلی سینا واقع شده است که تماشای آن، ذهن هر بیننده ای را به گذشته و حال، اعماق آب ها و فراز خاک ها می کشاند.

در سالن نخست، نگاره های سنگی کشف شده از مناطق مختلف ایران و دست سازهای مفرغی به نمایش درآمده است. سالن دوم به آبزیان اختصاص دارد که در دو بخش مجزای آکواریوم، انواع ماهیان زینتی آب شیرین مناطق گرمسیری و بخش آبزیان فیکسه شده قرار گرفته اند. در سالن سوم، مجموعه ای از نمونه های کانی فسیلی و سنگ های رسوبی به جا مانده از ادوار مختلف زمین شناسی ایران، جمع آوری شده است.

این موزه در محوطه دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا واقع شده است و بازدید از آن در طول تعطیلات نوروزی، از دوم فروردین ماه جهت عموم همشهریان و مسافران نوروزی آزاد می باشد. گفتنی است ساعات بازدید، همه روزه از ساعت 9 صبح تا 20 شب می باشد.