28/12/1391

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال نو

دکتر زلفی گل در پیامی، حلول سال نو را به دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا تبریک گفت و با اشاره به برخی توفیقات کسب شده در دانشگاه، تلاش یک ساله اعضاء هیأت علمی، یاوران علمی(پرسنل غیر هیأت علمی) و دانشجویان را ستود.

در ابتدای این پیام آمده است: در آستانه نوروز قرار داریم و سال 1391 با همه رخدادهای تلخ و شیرین آن به پایان می رسد. پیشاپیش فرا رسیدن سال نو و آغاز بهار طبیعت را که فصل رویش و شکفتن است، به همه اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه اعم از اعضاء محترم هیأت علمی، یاوران علمی(پرسنل گرامی غیرهیأت علمی) و دانشجویان عزیز دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی و خانواده های معززشان، تبریک عرض می نمایم و برای همه مردمان با ایمان و فرهنگ دوست ایران اسلامی، سالی پر خیر و برکت را همراه با بهترین لحظات در سایه الطاف الهی و توجهات حضرت ولیعصر(عج) آرزومندم. از همه عزیزان استدعا دارم در این ایام و به ویژه در لحظات تحویل سال و به هنگام استغاثه در درگاره ایزد متعال، برای پیشرفت و تعالی کشور و دانشگاه و حل معضلات و مشکلات موجود دعا کنند و با زمزمه دعای یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر الیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال، سالی پر از پیروزی و موفقیت را برای همگان آرزو کنند.

در ادامه این پیام آمده است: سال 1391 را در حالی پشت سر می گذاریم که طی آن، پیشرفت های چشمگیری در ابعاد مختلف در سطح کشور و به ویژه در عرصه های علمی صورت گرفت. دانشگاه بوعلی سینا نیز در این زمینه خوش درخشید و یقینا می توان کارنامه ای قابل قبول از پیشرفت ها و فعالیت ها در همه ابعاد در این سال ارائه نمود. ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه و کسب رتبه سیزدهم در بین دانشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سطح کشور، انجام چندین طرح مهم پژوهشی و به ثمر رسیدن برخی از آنها نظیر تهیه داروی تب برفکی، افزایش تعداد دانشجویان مقطع دکتری و پیشی گرفتن دانشگاه بوعلی سینا از برخی از دانشگاه های پایتخت در این زمینه، ارتقاء مجتمع آموزش عالی نهاوند به دانشگاه و ... از جمله رخدادهای مهم و شیرینی است که در سال 1391 در دانشگاه بوعلی سینا شاهد آن بودیم.

رئیس دانشگاه تأکید نموده: بدیهی است توسعه و پیشرفت همه جانبه امروز دانشگاه و توفیقاتی که به برخی از آنها اشاره شد، نتیجه تلاش شبانه روزی فرد فرد اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه است. در اینجا یک سال زحمت و تلاش همه عزیزان دانشگاهی را ارج نهاده و خاضعانه از همه آنان سپاسگذاری می کنم. به زعم اینجانب، خانواده بزرگ دانشگاه را می توان به ساعتی تشبیه کرد که برای دقیق کار کردن و انجام صحیح وظائفش، هر عضو آن، نقش منحصر به فرد و بی بدیلی دارد و بنابراین همه اعضاء این خانواده بزرگ، در کسب همه توفیقات حاصله، سهیم هستند و باید با علاقه و پشتکار، به فعالیت خود در هر قسمت و بخش از دانشگاه که هستند، ادامه دهند. بدون تردید یکی از ویژگی های مهمی که این توفیقات پرشمار را رقم زده، وحدت و همدلی موجود در بین اقشار مختلف دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا است و اگر نبود این وحدت، همدلی، همفکری، همیاری و همراهی اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه، توسعه، پیشرفت و توفیقات کنونی حاصل نمی شد. در طول قریب به 5 سال گذشته، تیم مدیریتی دانشگاه نیز با در نظر داشتن این اصل مهم، نهایت تلاش خود را برای ایجاد و تقویت وحدت در بین دانشگاهیان بکار بست و تلاش نمود تا از همه پتانسیل های موجود در دانشگاه، شهر و استان در راستای اهداف دانشگاه بهره گیرد، چرا که در هر جا، وحدت حاکم باشد، یقینا موفقیت های پی در پی نیز به دست خواهد آمد.

دکتر زلفی گل افزود: البته در سال 1391 بروز برخی مشکلات در سطح کلان و ملی که حاصل ترفندها و دشمنی های ایادی استکبار و بعضا سوء مدیریت ها در عرصه های مختلف است، در برخی فعالیت های دانشگاه تأثیرگذار بود و از جمله محدودیت های بودجه ای، باعث ایجاد برخی تنگناهای مالی برای دانشگاهیان و توقف تعدادی از پروژه های عمرانی دانشگاه از جمله مرکز همایش های ملی و بین المللی شد. با این حال، تیم مدیریتی دانشگاه با پیگیری های مداوم، نهایت تلاش خود را بکار بست تا این مشکلات و تنگناها به حداقل برسد. خرسندیم که این تلاش ها و پیگیری ها، تا حدود زیادی به ثمر نشست و موجبات افزایش رضایت خاطر دانشگاهیان را فراهم آورد. وی ادامه داده: همچون گذشته، مدیریت دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر خالصانه از تلاش های همه اعضاء محترم هیأت علمی، یاوران علمی(پرسنل پرتلاش غیرهیأت علمی) و دانشجویان عزیز، آمادگی خود را جهت دریافت نظرات و دیدگاه های همه اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه در زمینه های مختلف مرتبط، اعلام می دارد و امیدوار است با در نظرگرفتن این نظرات و بکار بستن پیشنهادهای سازنده و راهگشای دانشگاهیان، در سال جدید پیشرفت های گسترده تر و موفقیت های افزون تری را برای دانشگاه بزرگمان رقم بزنیم.

رئیس دانشگاه در پایان پیام نوروزی خود، بار دیگر شادکامی و بهروزی همه دانشگاهیان و خانواده های محترمشان را از درگاه خداوند متعال مسألت نموده و اظهار امیدواری کرده که همگی، با روحیه و اراده ای قوی تر و تلاش و اهتمام بیشتر، در سال جدید نیز در پیشبرد اهداف و برنامه های دانشگاه مؤثر باشند.

جهت مشاهده نسخه PDF پیام کلیک نمائید