28/12/1391

310 مورد اطلاع رسانی در طول 87 روز

از 23 آبان ماه سال جاری که مدیریت بخش خبری سایت اینترنتی دانشگاه به اداره روابط عمومی دانشگاه واگذار گردیده، 310 خبر، گزارش و اطلاعیه در وب سایت دانشگاه درج شده است.

بنا بر این گزارش، در حالیکه از ابتدای سال 1391 تا 22 آبان ماه همین سال که شامل 161 روز کاری می باشد، 82 مورد اطلاع رسانی در وب سایت دانشگاه صورت گرفته، از تاریخ 23 آبان 91 که اداره روابط عمومی دانشگاه عهده دار بخش خبری وب سایت دانشگاه شده، 310 مورد اطلاع رسانی طی 87 روز کاری صورت گرفته که تعداد قابل توجهی از این موارد در خبرگزاری ها، روزنامه ها و نشریات کشوری و استانی مورد استفاده قرار گرفته است.

اداره روابط عمومی دانشگاه بر آن است تا فعالیت های خود را از لحاظ کمّی و کیفی در سال جدید ارتقاء دهد که تغییر قالب و امکانات وب سایت که توسط معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه در حال انجام است، گام مهمی در این زمینه می باشد. لذا از همه دانشگاهیان گرامی اعم از اعضاء محترم هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، دعوت می کنیم تا با ارائه نظرات، پیشنهادات و دیدگاه های خود ما در این زمینه مساعدت نمایند.