26/12/1391

نوروز 92 با قرآن

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در نظر دارد برنامه حفظ قرآن کریم که مرحله دوم طرح جامع قرآنی دانشگاه می باشد را در قالب(طرح نوروز 92 با قرآن) در دو بخش برگزار نماید.

کلیه اعضاء هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان و خانوادهای محترم اعضاء هیأت علمی(همسران–فرزندان) می توانند در این طرح شامل بخش های زیر شرکت نمایند:

الف)حفظ یک جزء قرآن کریم: دانشگاهیانی که در این بخش شرکت نمایند، از تاریخ اول فروردین تا پایان اردیبهشت ماه 92 فرصت کسب آمادگی جهت حفظ یک جزء قرآن به صورت آزاد را خواهند داشت. شرکت کنندگان در صورت حفظ یک جزء جدید و کسب نمره قبولی در آزمون، موفق به کسب جوائزی از1تا3میلیون ریال وجه نقد و لوح تقدیر خواهند شد.

ب) تقدیر از حافظان قرآن در مراحل حفظ پنج جزء، ده جزء، پانزده جزء، بیست جزء و کل قرآن کریم: شرکت کنندگان در صورت کسب نمره قبولی در آزمون موفق به کسب جوائزی 1 تا5میلیون ریال خواهند شد.

علاقمندان می توانند تا پایان فروردین ماه 92 با مراجعه به دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یا خانه فرهنگ دانشگاه در این طرح ثبت نام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید