26/12/1391

رخدادهای مهم سال 1391 در دانشگاه

رئیس دانشگاه قرار گرفتن دانشگاه بوعلی سینا در رتبه سیزدهم در بین دانشگاه های تابعه وزارت علوم، تهیه داروی تب برفکی در دانشگاه، پیشی گرفتن دانشگاه بوعلی سینا از برخی دانشگاه های درجه یک کشور در پذیرش دانشجوی مقطع دکتری، تبدیل مجتمع آموزش عالی نهاوند به دانشگاه نهاوند، انجام چند پروژه کاربردی مهم در دانشگاه بوعلی سینا و محدودیت های بودجه ای را از جمله اتفاقات مهم سال 1391 در دانشگاه برشمرد.

دکتر زلفی‌گل اظهار کرد: در سال 1391 بر اساس آخرین رتبه بندی دانشگاه های جهان توسط لابراتوار تحقیقاتی رتبه بندی دانشگاه ها بر اساس عملکرد آکادمیک URAP، در دوره 2013 - 2012، دانشگاه بوعلی سینا، جایگاه 1251 را در سطح جهان و رتبه 13 را در بین دانشگاه های تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب نمود. به گفته وی، ساخت داروی تب برفکی در دانشگاه بوعلی‌ سینا یکی از طرح‌های کاربردی بود که تحول بزرگی در کشور ایجاد می کند. او دومین طرح کاربردی اثرگذار را محرمانه دانست و گفت: فعلاً نمی‌توانم در خصوص این طرح توضیحی ارائه دهم.

رئیس دانشگاه یادآور شد: افزایش پذیرش تعداد دانشجویان دکترا در دانشگاه نیز بسیار قابل توجه بود به گونه‌ای که دانشگاه بوعلی سینا از بسیاری از دانشگاه‌های درجه یک کشور، در این زمینه پیشی گرفت. وی با اشاره به عدم اجرای برخی از پروژه‌های دانشگاه اذعان کرد: در سال 91، به علت محدودیت‌هایی که در بودجه ایجاد شد، یکسری از طرح‌های کلان چون مرکز همایش های ملی و بین‌المللی کشور که محل احداث آن در دانشگاه بوعلی سینا است، عملیاتی نشد.