26/12/1391

دکتر ختن لو دبیر منطقه 4 دانشگاه های کشور در زمینه فناوری اطلاعات شد

با رأی قاطع اکثریت مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه های منطقه 4 کشور، دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دبیرخانه این منطقه انتخاب گردید.

جلسه هماهنگی مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه های منطقه 4 کشور، هفته گذشته به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید. بنا بر این گزارش، یکی از دستورکارهای این جلسه، انتخاب دبیر منطقه 4 دانشگاه های کشور در زمینه فناوری اطلاعات بود که پس از رأی گیری، دکتر ختن لو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اکثریت قاطع آراء حاضران، به عنوان دبیر این منطقه انتخاب شد.

گفتنی است دانشگاه های قم، حضرت معصومه(س)، بوعلی سینا، صنعتی همدان، صنعتی قم، کردستان، ملایر، اراک، مفید قم، صنعتی اراک، سیدجمال الدین اسدآبادی، پردیس قم دانشگاه تهران، رازی کرمانشاه، علوم و معارف قرآن کریم قم، دخترانه نهاوند، دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار و تفرش به همراه پارک های علم و فناوری استان مرکزی و همدان و مرکز آموزش عالی شهرضا، دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی عضو منطقه 4 کشور در زمینه فناوری اطلاعات هستند.

این انتخاب شایسته را به دکتر ختن لو تبریک عرض می نمائیم و برایشان آرزوی موفقیت روزافزون داریم.