26/12/1391

سه عضو هیأت علمی دانشگاه دانشیار شدند

با ارتقاء مرتبه علمی خانم دکتر کرمانپور و آقایان دکتر هاشمی و دکتر یلفانی، تعداد اعضاء هیأت علمی دارای مرتبه دانشیاری دانشگاه به 62 نفر رسید.

به گزارش دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در چهارمین جلسه این هیأت که 5شنبه 24 اسفندماه جاری برگزار شد، ارتقاء مرتبه علمی خانم دکتر فخری کرمانپور و آقای دکتر مهدی هاشمی از دانشکده شیمی و آقای دکتر یلفانی از دانشکده ادبیات و علوم انسانی مورد موافقت اعضاء قرار گرفت. گفتنی است دکتر کرمانپور عضو گروه آموزشی شیمی فیزیک، دکتر مهدی هاشمی عضو گروه آموزشی شیمی تجزیه و دکتر یلفانی عضو گروه آموزشی تربیت بدنی می باشند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، ارتقاء مرتبه علمی این عزیزان را تبریک عرض می نماید و برایشان موفقیت روزافزون در همه عرصه های زندگی همراه با تندرستی را از درگاره باریتعالی مسألت می نماید.