تعداد بازدید :10191247

22/12/1391

جزئيات قرارداد بيمه تكميلي درمان

حسب درخواستهاي مكرر همكاران دانشگاهي مبني بر پوشش بيمه تكميلي با خدمات كاملتر، از طريق شركت طرف قرارداد، بدينوسيله به اطلاع مي رساند، قرارداد بيمه مذكور در سطح 2 براي سال 1392 جهت مطالعه و انتخاب همكاران در لينك زير اطلاع رساني گرديده است.

لذا آن دسته از همكاراني كه متقاضي بهره مندي از خدمات قرارداد از نوع سطح 2 مي باشند، لازم است تا پايان وقت اداري روز چهارشنبه مورخ 23/12/91 با مراجعه به اداره كارگزيني دانشگاه (واحد بيمه) نسبت به ثبت تقاضاي كتبي خود اقدام فرمايند. بديهي است عدم مراجعه افراد به منزله قبول قرارداد سطح 1 مي باشد.

لازم به توضيح است همكاراني كه تا كنون بيمه تكميلي نداشته و متقاضي بهره مندي از خدمات بيمه مذكور مي باشند، مي توانند با انتخاب يكي از 2 سطح قرارداد تقاضاي كتبي خود را به اداره كارگزيني واحد بيمه ارائه فرمايند. ضمنا" هر گونه حذف و اضافه و انصراف صرفا" در محدوده زماني فوق الذكر امكان پذير مي باشد.

جزئيات قرارداد بيمه تكميلي درمان