21/12/1391

مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه های منطقه 4، میهمان دانشگاه

جلسه هماهنگی مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه های منطقه 4 کشور، روز 3شنبه 22 اسفندماه جاری به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا برگزار می گردد.

در این برنامه، دکتر ختن لو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بوعلی سینا به ارائه گزارش خواهد پرداخت. همچنین مهندس فرهنگی از مسؤولان حوزه فناوری اطلاعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون سیاست های این وزارتخانه در حوزه فناوری اطلاعات سخنرانی خواهد کرد. پرسش و پاسخ بین مسؤولین و شرکت کنندگان و انتخاب دبیر منطقه نیز، از دیگر برنامه های این نشست می باشد.

گفتنی است دانشگاه های قم، حضرت معصومه(س)، بوعلی سینا، صنعتی همدان، صنعتی قم، کردستان، ملایر، اراک، مفید قم، صنعتی اراک، سیدجمال الدین اسدآبادی، پردیس قم دانشگاه تهران، رازی کرمانشاه، علوم و معارف قرآن کریم قم، دخترانه نهاوند، دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار و تفرش به همراه پارک های علم و فناوری استان مرکزی و همدان و مرکز آموزش عالی شهرضا، دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی عضو منطقه 4 کشور در زمینه فناوری اطلاعات هستند.