21/12/1391

انتصاب دکتر هزاوئی به عنوان رئیس دبیرخانه منطقه دو ورزش دانشگاه های کشور

این انتصاب با توجه به انتخاب دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دبیرخانه منطقه دو ورزش دانشگاه های کشور در انتخابات مورخ 9آبان ماه گذشته صورت گرفته است.

به دنبال انتخاب دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دبیرخانه منطقه دو ورزش دانشگاه های کشور، با حکم دکتر بذرافشان معاون امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر هزاوئی معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا برای مدت دو سال به عنوان رئیس دبیرخانه منطقه دو ورزش دانشگاه های کشور منصوب شد. این انتصاب نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده وی در امر آموزش عالی به ویژه اهتمام و مساعی در ارتقاء امور تربیت بدنی و ورزش دانشگاه ها انجام شده است.

گفتنی است در انتخابات دبیرخانه مناطق در گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که در مورخ 9 آبان 91 برگزار شد، دانشگاه بوعلی سینا در بین 19 دانشگاه عضو منطقه دو ورزش دانشگاه های کشور به عنوان دبیرخانه این منطقه انتخاب شد.

به دکتر هزاوئی تبریک عرض نموده، برای ایشان و مسؤولین و کارکنان اداره تربیت بدنی دانشگاه، آرزوی موفقیت روزافزون داریم.

جزئیات بیشتر در این باره را اینجا بخوانید