تعداد بازدید :10191204

20/12/1391

جریان، جریان حذف اسلام است، هوشیار باشیم

تجمع دانشگاهیان دانشگاه های بوعلی سینا و علوم پزشکی همدان در اعتراض به کشتار شیعیان در پاکستان، ظهر شنبه 19 اسفندماه جاری برگزار شد.

در این مراسم که جمعی از مسؤولین، اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه ها حضور داشتند، مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان همدان، طی سخنانی با اشاره به کشتار مسلمانان و شیعیان در برخی کشورها نظیر پاکستان به دست گروه ها و فرقه های مدعی اسلام گفت: اینها در حالی است که این گروه ها و فرقه ها، هیچ واکنشی در زمینه جنایات آمریکایی ها در کشورهایشان، از خود نشان نمی دهند. حجت الاسلام و المسلمین رستمی افزود: به زعم ما، عده ای که نه سنی، نه شیعه و نه مسلمان هستند، به دنبال درگیر کردن مسلمانان با یکدیگر و جلوگیری از بیداری اسلامی و گسترش آن هستند. وی با اشاره به اعتراض مراجع و علما به این گونه جنایات ضد انسانی که به ویژه شرایط خاصی را در پاکستان به وجود آورده است، گفت: ما دانشگاهیان نیز به تأسی از مراجع و علما در این زمینه واکنش نشان می دهیم، چرا که جریان، جریان حذف اسلام است و باید هوشیار باشیم. او در پایان جهت فرج حضرت امام زمان(عج) و حل مشکلات و ابتلائات تمامی مسلمانان جهان دعا کرد.

در ادامه این مراسم، حاضران با شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، کشتار شیعیان در پاکستان تحت حمایت استکبار جهانی و ایادی منطقه ای آنها را محکوم نمودند. قرائت بیانیه های بسیج اساتید و تشکل های اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، پایان بخش این مراسم بود.

بیانیه دانشگاهیان(اساتید، کارکنان، دانشجویان) دانشگاه های بوعلی سینا و علوم پزشکی همدان در محکومیت کشتار شیعیان

انالله و انا الیه راجعون

فجایع خون بار پاکستان و کشتار بی رحمانه شیعیان مظلوم این کشور، دل هر انسان آزاده ای را به در می آورد. گروه های سلفی وهابی، هر روز مسلمانان بسیاری را به خاک و خون می کشند و سکوت مرگبار مجامع بین المللی و کشورهای مدعی مبارزه با تروریسم در این میان، بسیار تأمل برانگیز است. امروز ما شاهد سکوت کسانی هستیم که فریاد مبارزه با تروریسم آنها، گوش فلک را کر کرده است و تروریست ها با حمایت های پنهان و آشکار مثلث شوم زر و زور و تزویر در پاکستان، افغانستان، عراق، سوریه و ... با ریختن خون صدها و بلکه هزاران بی گناه، نقش پیاده نظام استکبار جهانی را ایفا می نمایند.سیاست نخ نمای تفرقه بیانداز و حکومت کن، امروز با غفلت فرقه های منحرف سلفی و وهابی متجلی شده است. این گروه های متحجر و متقشر، با کج فهمی خود از اسلام و افراطی گری مذهبی، به جان انسان های مظلوم و بیگناه افتاده و هر روز فاجعه تازه ای می آفرینند. دانشگاهیان دانشگاه های بوعلی سینا و علوم پزشکی همدان(اساتید، کارکنان، دانشجویان) ضمن ابراز انزجار شدید از خشونت و سوءقصدهای تروریستی در کشور دوست و همسایه پاکستان و اعلام همدردی با بازماندگان و خانواده جان باختگان، این گونه حوادث جنایتکارانه را محکوم نموده، خواستار پیگیری جدی این موضوع- به ویژه از سوی دولت پاکستان- و محاکمه عاملان آن می باشند.

بیانیه مشترک جامعه اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا

بسم الله القاصم الجبارین

مسلما کشتار مسلمانان و شیعیان پاکستان از سوی کفتارهای جیره خوار کفر، ثلمه ای عظیم برای هر انسان باوجدانی می باشد. تولد این قبیل جنایات که مصادف با تولد وهابیت استعماری و تروریست های سلفی بوده است، تولدی شوم است که حاصل ازدواج استکبار فتنه انگیز با نادانانی بوده است که مفتون غرب قرار گرفته و نقشه های آنان را مو به مو اجرا می کنند. این فرزند نامشروع که به دوران بلوغ خویش رسیده است، به اسم کتاب توحید و با نام الله، مسلمانان پاک و موالیان رسول الله(ص) و امیرالمؤنین(ع) را ذبح شرعی می کنند. هم اکنون با سرکشی ها و طغیانگری های این گرگ صفتان بدون عقل، انتظار تمامی انسان های آزاده از دولت ها و ملت های مسلمان آن است که با اتحاد و قدرت، قاتلان انسان های آزاده را سرکوب کنند و آنان را به سزای دنیایی کارهای کثیفشان برسانند تا دیگر شاهد جنایاتی از قبیل جنایات ضد برادران اهل سنت میانمار و شیعیان پاکستان و... نباشیم.

درپایان این پیام را به شیعیان پاکستان اعلام می داریم که این خون های شماست که زمینه ظهور را فراهم می کند و بدانید که شهادت در راه خداوند چیزی جز سعادت نیست.

و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمهٔ و نجعلهم الوارثین

والسلام علی رسول الله