19/12/1391

نشریه پژوهش های جامعه شناختی معاصر مجوز گرفت

بنا به اعلام دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انتشار نشریه پژوهش های جامعه شناختی معاصر توسط دانشگاه بوعلی سینا، مورد موافقت کمیسیون نشریات در این وزارتخانه قرار گرفت.

بر این اساس، باید حداکثر ظرف شش ماه، نسبت به انتشار دو شماره به روز از این نشریه با عنوان، سردبیر و اعضاء هیأت تحریریه مورد تأیید کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام گردد. گفتنی است سردبیری این نشریه بر عهده دکتر اسدا... نقدی از اعضاء هیأت علمی دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه می باشد و آقایان دکتر جواد افشار کهن، دکتر اسماعیل بلالی، دکتر نقدی، دکتر صدر نبوی، دکتر وحید قاسمی، دکتر علی حسن زاده، دکتر حسین بنی فاطمه، دکتر محمود شارع پور، دکتر مهدی طالب و دکتر محمد حریری نیز، هیأت تحریریه این نشریه را تشکیل می دهند.