14/12/1391

اعلام بورس دیوار بزرگ جمهوری خلق چین

بخش بورس یونسکو، مبادرت به اعلام بورس ديوار بزرگ جمهوري خلق چين 2014-2013 نموده است.

بنا به اعلام گروه روابط بین الملل دانشگاه به نقل از کمیسیون ملی یونسکو در ایران، اين بورس حداکثر یکساله و بدون اعطای مدرک تحصیلی در اختیار فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری قرار گرفته و متقاضيان زن، حق تقدم خواهند داشت. رشته‌هاي تحصيلي ارائه شده عمدتا در زمينه‌هاي فني- مهندسي، كشاورزي و منابع طبيعي و علوم كاربردي است. شرايط عمومي جهت بهره‌مندي از بورس فوق‌الذكر عبارت است از:

1-دارا بودن مدرك كارشناسي ارشد

2-تسلط به زبان انگليسي

3-حداكثر سن 45 سال

4-برخورداري از سلامت كامل جسمي و رواني

گفتنی است نامه معاون بخش بورس مديركل يونسكو و ضمائم آن درخصوص بورس ديوار بزرگ جمهوري خلق چين 2014-2013 از جمله فرم پذيرش و شرايط شركت و همچنين نام دانشگاه‌ها و رشته‌هاي مورد نظر در نشانی http://www.irunesco.org موجود مي‌باشد. متقاضيان بايد با توجه به اطلاعات و شرايط مندرج، نسبت به تكميل فرم و ارسال مدارک به نشانی پستی و الکترونیک کمیسیون ملی یونسکو در ایران اقدام نمایند. مهلت وصول مدارك به كميسيون نیز 15 فروردین سال 1392 تعيين شده است و هر گونه نقض يا تأخير در ارسال مدارك مانع از بررسي آن خواهد بود. كميسيون ملي يونسكو پس از بررسي در كميته ذيربط، دو متقاضي را از ميان داوطلبان به بخش بورس يونسكو معرفي خواهد كرد.

نشانی: تهران، خیابان میرداماد، روبروی مسجد الغدیر، خیابان شهید حصاری، کوچه یکم، پلاک 15، کمیسیون ملی یونسکو در ایران

پست الکترونیک:science@irunesco.org