13/12/1391

اعلام جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون نیمه متمرکز دکتری

فرایند دریافت و پرینت کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال 92 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی از فردا آغاز می شود.

كارت هاي شركت در آزمون دکتری 92 از فردا دوشنبه 14اسفندماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني http://sanjesh.orgقرار مي‌گيرد و داوطلبان در صورت وجود نقص احتمالي باید از ساعت 8تا12 و 14تا17روزهای 16 و 17 اسفندماه به حوزه هاي‌ رفع نقص كارت شركت در آزمون مراجعه کنند. بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده، آزمون دكتري (Ph.D ) سال 1392 در دو نوبت صبح و بعد ازظهر روز جمعه 18 اسفندماه رأس ساعت8صبح در 37 شهرستان مختلف كشور برگزار خواهد شد و این آزمون در نوبت عصر از ساعت 14:30 آغاز می شود.

با توجه به برگزاري آزمون دكتري(Ph.D) سال 1392 در دو نوبت صبح و عصر، براي داوطلبان متقاضي شركت در آزمون مذكور دو كارت شركت در آزمون در نظر گرفته شده كه داوطلبان لازم است نسبت به پرينت هر دو كارت(نوبت صبح و نوبت عصر) اقدام و براي شركت در آزمون هر نوبت از كارت مربوط به همان نوبت استفاده کنند.

گفتنی است این آزمون در استان همدان در دو حوزه امتحانی در دانشکده های علوم پایه و ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بوعلی سینا برگزار خواهد شد و در مجموع 2395 نفر با یکدیگر در آن، به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت که 1386 نفر از آنها را آقایان و 1009 نفر را خانم ها تشکیل می دهند.