تعداد بازدید :10190154

18/01/1392

نشریه بدهید، هدیه بگیرید!

روابط عمومی دانشگاه در راستای تکمیل آرشیو نشریه دانشجو و دانشگاه، از عموم دانشگاهیان درخواست مساعدت می نماید.

نظر به انعکاس اغلب اخبار و گزارش های مهم مربوط به دانشگاه در سنوات مختلف در نشریه دانشجو و دانشگاه، این نشریه به یکی از منابع مهم در زمینه مستندسازی فعالیت های مختلف دانشگاه تبدیل شده است و حفظ و نگهداری کلیه نسخه های آن در آرشیو روابط عمومی و نیز کتابخانه های دانشگاه ضروری به نظر می رسد. در این راستا، در سال های گذشته، چندین مجلد از شماره های 1 تا 50 نشریه دانشجو و دانشگاه صحافی شده و در اداره روابط عمومی دانشگاه و کتابخانه های مرکزی و ادبیات و علوم انسانی دانشگاه، در دسترس علاقمندان قرار دارد. همچنین مجموعه ای از شماره های 51 تا 103 این نشریه نیز اخیرا صحافی شده و به زودی در اختیار برخی کتابخانه های دانشگاه قرار خواهد گرفت.

از آنجا که در این زمینه، نیاز به مجلد نمودن نسخه های بیشتری از نشریات دانشجو و دانشگاه که در چهار سال گذشته منتشر شده اند، می باشد و نسخه های موجود از برخی شماره های نشریه در آرشیو روابط عمومی دانشگاه کافی نیست، از عموم دانشگاهیان دعوت می گردد در صورت موجود داشتن نسخه هایی از نشریه دانشجو و دانشگاه که در ادامه، شماره آنها ذکر شده است، این نسخه ها را به اتاق 16 یا 18 در سازمان مرکزی دانشگاه تحویل نمایند.شماره 55، شماره 63، شماره 72، شماره 75، شماره 82، شماره 83، شماره 99، شماره 106، شماره 112

بدیهی است روابط عمومی دانشگاه در حد توان و به رسم یادبود، با اهداء هدایایی از همکاری این دسته از دانشگاهیان تقدیر خواهد نمود.