12/12/1391

دانشگاه بوعلی سینا جزو دانشگاه های برتر در زمینه انجمن های علمی دانشجویی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اسامی 7 دانشگاه برتر در زمینه انجمن های علمی دانشجویی را اعلام کرد.

به گزارش مهر، دکتر خواجه سروی در نشست امضای تفاهم نامه میان وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری، با بیان اینکه ایجاد انجمن‌های علمی موجب ارتقاء فرهنگ کار گروهی می‌شود، افزود: در این راستا بر اساس عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی، اقدام به اعمال حمایت‌های مالی از انجمن‌های علمی دانشجویی شد. معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه این انجمن‌ها بر اساس شاخص‌های 21 گانه مورد ارزیابی قرار گرفتند، اظهار داشت: تعداد مقالات، اختراعات، ابتکارات، نوآوری، همایش، سمینار، کارگاه‌های آموزشی، کلاس آموزشی، نشریات علمی، خبرنامه‌ها، سایت، وبلاگ، نرم افزار، بازدیدهای علمی، دیدار با دانشمندان، کسب مقام در جشنواره های استانی، ملی و بین المللی، اعزام به فرصت‌های مطالعاتی، تفاهم نامه با بخش صنعت و تألیف و ترجمه کتاب، 21 شاخصی بودند که انجمن‌های علمی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

دکتر خواجه سروی خاطر نشان کرد: دانشگاه‌های الزهرا(س)، شهید بهشتی، بوعلی سینا، فردوسی مشهد، خوارزمی، شهید مدنی آذربایجان و رازی کرمانشاه از جمله دانشگاه های برتر در زمینه انجمن‌های علمی به شمار می‌روند. معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تأکید بر اینکه در سال جاری، اعتبارات خوبی برای حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی در نظر گرفته شده است، گفت: در سال جاری بیش از 4 میلیارد ریال برای حمایت از انجمن‌ها در نظر گرفته شده است که تا پایان فروردین ماه 92 به دانشگاه‌ها اعطا خواهد شد. وی با بیان اینکه محاسبه پرداخت حمایت‌ها بر اساس برآورد کارشناسی و گزارش عملکرد آنها خواهد بود، اظهار داشت: بر اساس عملکرد انجمن‌ها 33 درصد دانشگاه 100 درصد اعتبارات و 47 درصد دانشگاه‌ها بین 60 تا 80 درصد اعتبارات را درست هزینه کرده بودند. وی در مقابل از 10 درصد دانشگاه‌هایی یاد کرد که کمتر از 50 درصد اعتبارت را در جهت حمایت از انجمن‌ها هزینه کرده بودند و ادامه داد: 35 درصد این دانشگاه جریمه شدند و برخی از این دانشگاه ها، هیچ اعتباری را دریافت نکردند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، کسب این موفقیت ارزنده را به تمامی مسؤولان، دانشجویان و دست اندرکاران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تبریک عرض می نماید.