12/12/1391

اساتید نمونه کشوری اردیبهشت ماه معرفی می شوند

مراسم معرفی اساتید نمونه کشوری نیمه دوم اردیبهشت ماه سال 92 همزمان با روز بزرگداشت شهید استاد مطهری برگزار می‌شود. دکتر مهدی ایرانمنش رئیس مرکز هیأت‌های امناء و هیأت‌های ممیزه‌ مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بیست‌وسومین دوره معرفی اساتید نمونه کشوری، نیمه دوم اردیبهشت ماه همزمان با روز بزرگداشت شهید استاد مطهری برگزار می‌شود که در این دوره تعداد 15 تا 20 استاد معرفی خواهند شد. وی بیان داشت: دانشگاه‌ها تا بیست اسفند ماه مهلت دارند که اساتید نمونه خود را به وزارت علوم معرفی کنند.

رئیس مرکز هیأت‌های امناء و هیأت‌های ممیزه مرکزی وزارت علوم با بیان اینکه انتخاب اساتید نمونه کشوری بر اساس یک دستورالعمل خاص انجام می‌شود، بیان داشت‌: هرساله این دستورالعمل مورد بازنگری قرار می‌گیرد و در صورت لزوم اصلاحاتی بر روی آن انجام می‌شود که بعد از طی این مراحل، دستورالعمل به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و بر روی سایت وزارت علوم نیز قرار می‌گیرد. دکتر ایرانمنش اضافه کرد: اعضاء هیأت علمی رسمی دانشگاه‌ها که حداقل 5 سال به صورت تمام وقت در دانشگاه‌ها شاغل بوده‌اند، می‌توانند در فرآیند انتخاب استاد نمونه کشوری شرکت کنند.

وی اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل انتخاب اساتید نمونه باید اعضاء هیأت علمی امتیازاتی را کسب کنند که بر این اساس عضو هیأت علمی با مرتبه استادی باید 210 امتیاز، عضو هیأت علمی با مرتبه دانشیاری 185 امتیاز، عضو هیأت علمی با مرتبه استادیاری 165 امتیاز و عضو هیأت علمی با مرتبه مربی 150 امتیاز را کسب کنند. رئیس مرکز هیأت‌های امناء و هیأت‌های ممیزه‌ مرکزی وزارت علوم خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها به ازای هر 150 عضو هیأت علمی می‌توانند یک نفر را برای استاد نمونه کشوری معرفی کنند که بر این اساس هر دانشگاه حداکثر 4 نفر را می‌توانند به وزارت علوم معرفی کنند. دکتر ایرانمنش خاطر نشان کرد: فعالیت اساتید نمونه کشوری بر اساس فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، آموزشی، پژوهشی و اجرایی مورد بررسی قرار می‌گیرد. وی با بیان اینکه اعضاء هیأت علمی می‌توانند فرم شرکت در روند انتخاب اساتید نمونه را خود تکمیل کنند، تصریح کرد: دانشگاه‌ها نیز می‌توانند فرم اساتید نمونه را برای اعضاء هیأت علمی خود تکمیل کنند و به وزارت علوم ارسال کنند. او اضافه کرد: پس از بررسی درخواست اعضاء هیأت علمی در دانشگاه برای حضور در روند اساتید نمونه، پرونده‌ها به وزارت علوم ارجاع داده می‌شود و در وزارت علوم نیز پرونده‌ها توسط کمیته 9 نفره مورد بررسی قرار می‌گیرند.

رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه‌ مرکزی وزارت علوم خاطر نشان کرد: اساتید نمونه کشوری در 5 گروه آموزشی فنی و مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی و هنر انتخاب می‌شوند که هر یک از آنها سهمیه‌های خاصی را به خود اختصاص داده‌اند. اعضاء هیأت علمی واجد شرایط و علاقمند می توانند جهت مشاهده و دریافت دستورالعمل و فرم های مربوطه، به لینک نحوه انتخاب اعضاء هیأت علمی نمونه �در سمت چپ صفحه اول سایت دانشگاه مراجعه نمایند.