12/12/1391

تشریح نحوه دریافت نمره فرهنگی ارتقاء اعضاء هیأت علمی

رئیس مرکز هیأت‌های امناء و هیأت‌های ممیزه‌ مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نحوه دریافت نمره فرهنگی ارتقاء اعضاء هیأت علمی دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

به گزارش فارس، دکتر مهدی ایرانمنش رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه‌ مرکزی وزارت علوم گفت: بند 6 ماده یک ارتقاء اعضاء هیأت علمی، مربوط به فعالیت‌های فرهنگی اعضاء هیأت علمی با ده امتیاز است که 5 امتیاز آن اجباری می باشد. وی اضافه کرد: این بند بر استمرار و تقید و پایبندی به ارزش‌های دینی، فرهنگی، ملی، انقلابی، صداقت و امانت داری تأکید دارد که کسب 5 امتیاز از این بند برای اعضاء هیأت علمی، اجباری است. رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه‌ مرکزی وزارت علوم بیان داشت: رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، معاون پژوهشی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، یک نفر از اعضاء هیأت علمی و دبیر شورای هم‌اندیشی اساتید، افراد تشکیل‌دهنده هیأت مسؤول نحوه امتیازدهی به ارتقاء اعضاء هیأت علمی هستند.

دکتر ایرانمنش اضافه کرد: شیوه ارزشیابی مراتب اعضاء هیأت علمی در هیأت ممیزه بررسی می‌شود و اعضاء این هیأت از سوی وزیر علوم تعیین می‌شوند و وزیر علوم نیز خود رئیس هیأت‌ ممیزه است. وی اضافه کرد: پرونده ارتقاء اعضاء هیأت علمی دانشگاه‌ها قبل از ارجاع به هیأت ممیزه در کمیته منتخب گروه آموزشی دانشگاه‌ها، کمیسیون تخصصی و در نهایت در هیأت ممیزه، بررسی می‌شود. رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه‌ مرکزی وزارت علوم تصریح کرد: اگر عضو هیأت علمی در یک دانشگاه نسبت به رای هیأت ممیزه اعتراض داشته باشد، می‌تواند درخواست خود را به دبیر هیأت ممیزه ارسال کند و درخواست این فرد طی یکماه مورد بررسی قرار می‌گیرد. دکتر ایرانمنش بیان داشت‌: اگر عضو هیأت علمی به طور مجدد نسبت به بررسی پرونده ارتقاء خود اعتراض داشت، می‌تواند درخواست خود را به هیأت ممیزه مرکزی ارائه دهد که درخواست این فرد طی سه ماه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. وی اضافه کرد: تغییر آیین‌نامه ارتقاء در دانشگاه‌ها بدون مجوز وزارت علوم، خلاف قانون است و اگر دانشگاهی درخواست تغییر سطح امتیازات را در این آیین‌نامه دارد، باید درخواست خود را به وزیر علوم ارائه دهد و در صورت تأیید، تغییرات به دانشگاه ابلاغ خواهد شد.