12/12/1391

همکاری دانشگاه بوعلی سینا و سازمان فنی و حرفه ای

دانشکده های مهندسی و کشاورزی دانشگاه با همکاری سازمان فنی و حرفه ای استان همدان، دوره های آموزشی مبتنی بر مهارت های حرفه ای به ویژه آموزش نرم افزارهای مرتبط برگزار می کنند.

بنا به اعلام اداره آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش فنی و حرفه‌ای همدان 2 مرکز ASDدر دانشکده‌های مهندسی و کشاورزی دانشگاه فعالیت دارند. به گفته رئیس این اداره، مراکز ASD یا جوار دانشگاهی ویژه ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در محل دانشگاه هستند. این مراکز با هدف اجرای دوره‌های آموزشی مبتنی بر مهارت‌های حرفه‌ای و به ویژه آموزش نرم‌افزارهای مرتبط به دانشجویان و به منظور دستیابی ایشان به شغل مناسب در بازار کار، ایجاد شده اند.

بنا بر این گزارش، تا کنون کارور font>font>SOLID WORKS، کارور دستگاه GPS در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، کارور سیستم اطلاعات جغرافیایی ARC GIS با نرم افزار GIS، تحلیلگر CATIA ADVANCE در دانشکده کشاورزی و دوره های آموزشی کارور AUTO CAD، متصدی متره و برآورد درجه 1، تحلیلگر و طراح پی با برنامه Safe و تحلیلگر ANSYS در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارائه شده است.