تعداد بازدید :10203997

11/12/1391

آموزش و پرورش، نقطه عطف پیشرفت و توسعه

رئیس دانشگاه تأکید کرد: اگر می‌خواهیم آینده را بسازیم، باید آموزش را از مقطع کودکستان و ابتدایی آغاز کنیم.

دکتر زلفی‌گل در مراسم افتتاحیه جشنواره جابربن‌حیان اظهار داشت: ما خود را همیشه شاگرد آموزش و پرورش می‌دانیم چراکه الفبای فارسی را نزد آموزش و پرورش فرا گرفتیم و این از افتخارات ما در آموزش عالی است. وی گفت: امروز موقعیت و مقامی را هر کدام از ما داریم، به خاطر از خود گذشتگی و ایثار معلمان فداکاری بوده که از ابتدایی‌ترین سنین ما، تلاش کردند تا به ما آموختن را آموزش دهند و این‌که مسیر رشد را به ما نشان دادند.

رئیس دانشگاه با اشاره به مسیر توسعه بعد از پیروزی انقلاب تصریح کرد: اگر می‌خواهیم این مسیر پیشرفت و توسعه بیشتر شود، نقطه عطف آن در آموزش و پرورش است. وی عنوان کرد: هر موقع نظام ما به حدی از عقلانیت رسید که بهترین شرایط را برای معلمان فراهم کرد، می‌توانیم بگوییم پیشرفت اتفاق افتاده است.

دکتر زلفی‌گل با بیان این‌که یک معلم در یک جامعه توسعه‌یافته، باید از هر حیث و حتی وضعیت معیشتی، نمونه و الگو باشد، گفت: از مسؤولان کشور نیز خواستاریم تا معلمان و اساتید را در جامعه به صورت ویژه ببینند. وی تأکید کرد: ما باید به این درجه از عقلانیت برسیم که هیچ موقع، آموزش و پرورش و دانشگاه ما، نباید بدون بودجه بماند که در این راستا باید از صرف هزینه‌های اضافی، جلوگیری و آن را در بخش آموزشی به کار بندیم.