تعداد بازدید :10190850

11/12/1391

دانش آموزان حاضر در جشنواره جابر بن حیان، دانشمندان آینده کشور هستند

جشنواره جابربن‌حیان، طرح خوب و موفقی در کشور است، چراکه خلاقیت و نوآوری را به دانش‌آموزان آموزش می دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی با بیان این مطلب در مراسم افتتاحیه جشنواره جابربن‌حیان اظهار داشت: با نگاهی به گذشته، شاهد این حرکت هستیم که تمام پیشرفت‌هایی که تاکنون اتفاق افتاده، حاصل پذیرش اسلام در سرزمین‌های اسلامی بوده است. وی با اشاره به دو عامل این جهش تصریح کرد: این جهش علمی معلول برداشتن تبعیض در یادگیری بین عموم مردم از یک سو و تشویق به یادگیری در بین اقشار مختلف از سوی دیگر بوده است.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه افزود: دانش‌آموزانی که امروز شاهد حضور آنها در جشنواره جابربن‌حیان هستیم، دانشمندان آینده ایران هستند که افتخارات زیادی را برای کشور اسلامی ایران رقم خواهند زد. وی ادامه داد: تمام این اتفاقات و پیشرفت‌هایی که در بین دانش‌آموزان و دانشجویان شاهد هستیم، دلیلی بر اثبات این سخن امام‌خمینی(ره) است که می‌گفت امید من به شما دبستانی‌هاست و امروز همه این امید‌ها به یاری خدا و تلاش ملت ایران محقق شده است.

حجت الاسلام رستمی گفت: جشنواره جابربن‌حیان، طرح خوب و موفقی در کشور است، چراکه خلاقیت و نوآوری را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهد. مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به رتبه 17 علمی ایران در جهان گفت: سایت‌های جهانی پیش‌بینی کردند که ایران در سال 2018 رتبه چهارم علمی جهان را از آن خود می‌کند.