تعداد بازدید :10190851

08/12/1391

ارتقاء مرتبه علمی 4 عضو هیأت علمی دانشگاه

دکتر علی اصغر ساکی و دکتر صفر معروفی به جمع اعضاء هیأت علمی دانشگاه که دارای مرتبه علمی استادی هستند، پیوستند.

بنا به اعلام دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در سومین جلسه از دور ششم هیأت ممیزه دانشگاه که روز 2شنبه 7 اسفندماه جاری برگزار شد، ارتقاء مرتبه علمی آقایان دکتر علی اصغر ساکی و دکتر صفر معروفی از مرتبه علمی دانشیاری به مرتبه علمی استادی، به تصویب اعضاء این هیأت رسید. همچنین ارتقاء مرتبه علمی آقایان دکتر محمد طاهری و دکتر سهیل گنجه فر از مرتبه علمی استادیاری به مرتبه علمی دانشیاری، مورد موافقت این هیأت قرار گرفت.

گفتنی است دکتر ساکی عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم دامی، دکتر صفر معروفی عضو گروه آموزشی مهندسی آب(هیدرولوژی)، دکتر محمد طاهری عضو هیأت علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی و دکتر سهیل گنجه فر عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق می باشند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، ارتقاء مرتبه علمی این اعضاء هیأت علمی پرتلاش را تبریک عرض نموده و برای همه این عزیزان، موفقیت در همه عرصه های زندگی به ویژه در زمینه های علمی و پژوهشی را مسألت می نماید.