تعداد بازدید :10190851

08/12/1391

اعلام برنامه تشکیل کلاس های دوره آموزشی سامانه الکترونیکی گردش مکاتبات

دوره آموزشی كوتاه مدت كاركنان و اعضاء هیأت علمی دانشگاه تحت عنوان سامانه الكترونیكی گردش مكاتبات، از 12 تا 16 اسفندماه جاری برگزار خواهد شد.

مديریت برنامه، ‌بودجه و تشكيلات دانشگاه با اعلام این خبر از همكاران دانشگاه خواسته تا به منظور جلوگیری از اخلال در ارائه خدمات اداری در واحد محل خدمت، طبق برنامه زمانی پیش بینی شده و گروه بندی های صورت گرفته، در كلاس های این دوره شركت نمایند.

گفتنی است کلاس های این دوره آموزشی، در دو گروه برای کارکنان و در یک گروه برای اعضاء هیأت علمی برگزار خواهد شد. بر این اساس، کلاس های گروه یک از ساعت 10 تا 12 روزهای 13 و 15 اسفند ماه جاری و کلاس های گروه دو از ساعت 10 تا 12 روزهای 14 و 16 اسفندماه برگزار خواهد شد. این دو گروه ویژه کارکنان دانشگاه می باشد. همچنین کلاس های گروه 3 که ویژه اعضاء هیأت علمی می باشد، طی روزهای 12 و 13 اسفند ماه از ساعت 16 تا 18 دایر می گردد. محل تشکیل این کلاس ها نیز سالن اجتماعات شهید ایزدی واقع در سازمان مرکزی دانشگاه، اعلام شده است.

لازم به ذکر است ثبت نام جهت شرکت در کلاس های دوره آموزشی سامانه الكترونیكی گردش مكاتبات، قبلا صورت گرفته است. جهت مشاهده لیست گروه ها روی لینک های زیر کلیک نمائید:

گروه یک

گروه دو