تعداد بازدید :10190854

07/12/1391

تمدید مهلت ثبت نام در مسابقات درون دانشگاهی ACM

انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بوعلی سینا آخرین تغییرات مربوط به مسابقات درون دانشگاهی ACM را که در تاریخ 18 اسفندماه 1391برگزار می شود، اعلام کرد.

در همین راستا این انجمن از تمامی دانشجویان علاقمند به برنامه نویسی دعوت نموده تا با تشکیل تیم های حداکثر سه نفره, تمایل خود را برای شرکت در این مسابقات حداکثر تا تاریخ14اسفندماه اعلام نمایند. نحوه ثبت نام در این مسابقه شامل مراحل زیر می باشد:

•تکمیل فرم ثبت نام

•ارسال فرم ثبت نام به همراه تصویر کارت دانشجویی اعضای تیم به نشانی پست الکترونیکی bualiacm2013@gmail.com

در ضمن تیم های شرکت کننده لازم است مبلغ 60000 ریال بابت حق ثبت نام در مسابقه را حداکثر تا تاریخ14اسفند ماه به دفتر کارشناس گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی(سرکار خانم رنجبران) تحویل دهند.

آئین نامه مسابقات

فرم ثبت نام